ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕνορχηστρωμένη  προσπάθεια για αλλαγή της απόφασης του αθλητικού δικαστή

Ενορχηστρωμένη  προσπάθεια για αλλαγή της απόφασης του αθλητικού δικαστή

Τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24 ώρα στα δεξιοκρατούμενα Μέσα Μαζική Ενημέρωσης προκαλούν γέλιο αλλά παράλληλα μας υπενθυμίζουν πως το βαθύ κράτος της δεξιάς χρησιμοποιεί όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του.

Bet on Alfa

Αναφερόμαστε ασφαλώς σε συνεντεύξεις και ολόκληρες εκπομπές  που έχουν μεταδοθεί για να στήσουν στο εδώλιο τον ΚΟΑ για την απόφαση που πήρε να ακυρώσει εξ υπαρχής το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Φράνσις Ουζόχο, κάτι που ανάγκασε τον Αριστοτέλη Βρωυνίδη να τιμωρήσει την ομάδα της Αμμοχώστου με αφαίρεση 9 βαθμών.

Η αρχή έγινε με τη πολυδιαφημιζόμενη συνέντευξη του ίδιου του ποδοσφαιριστή από τον ΑLPHA Κύπρου. Βέβαια εκεί κάτι πρέπει να πήγε λάθος στο μοντάζ αφού με κάποιες απαντήσεις που έδωσε ο Ουζόχο άφησε ακόμα πιο εκτεθειμένη την Ανόρθωση για την όλη υπόθεση και δικαίωσε πλήρως την απόφαση που πάρθηκε.

Βέβαια το αποκορύφωμα της όλης προσπάθειας έγινε χθες στο SIGMA στην εκπομπή του Γιάννη Καρεκλά. Ο τίτλος της εκπομπής μπορεί να ήταν ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, όμως στην ουσία ο κύριος Καρεκλάς αναλώθηκε περισσότερο στο να συζητά για τις διαδικασίες του ΚΟΑ όσον αφορά την ανάκληση της ίδιας της πράξης έκδοσης του δελτίου υγείας του Φράνσις Ουζόχο, πάρα για το ότι μια ομάδα έθεσε σε κίνδυνο την υγεία ποδοσφαιριστή της απλά για να τον χρησιμοποιήσει σε ένα αγώνα.

Δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της εκδίκασης της ένστασης αύριο από το εφετείο. Αν νομίζουν κάποιοι ότι μας καίγεται καρφί αν η ΟΜΟΝΟΙΑ τερματίσει 6η ή 7η είναι γελασμένοι. Για εμάς το ίδιο είναι και το αυτό. Το ζήτημα και η ουσία της όλης υπόθεσης είναι ότι με αυτές τους τις ενέργειες ριζώνουν ακόμα πιο βαθιά την  «ταφόπλακα» του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο κόσμος σας έχει αηδιάσει και γι’ αυτό έχει αποστραφεί από τα γήπεδα και από το άθλημα γενικότερα.

Συνεχίστε με αυτό το τροπάριο και να είστε σίγουροι πως η ιστορία δεν αφήνει κανέναν ατιμώρητο. Όταν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο και θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για την κατάντια του Κυπριακού Ποδοσφαίρου  θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτείτε.

Autoremarketing

Bet on Alfa