ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ "χορός" των ντέρμπι είναι ΜΟΝΟ κέρδος...

Ο “χορός” των ντέρμπι είναι ΜΟΝΟ κέρδος…

Ολοκληρώθηκε λοιπόν η Α’ Φάση του Πρωταθλήματος με την ΟΜΟΝΟΙΑ να τερματίζει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα 8 βαθμούς κάτω από την 4η ΑΕΚ. H OMONOIA ολοκληρώνει αυτόν τον κακό μαραθώνιο φέτος με μία σημαντική νίκη σε ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ που συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση. Ταυτόχρονα  έχτισε και ένα αήττητο σερί 4 αγώνων.

Bet on Alfa

Τα playoff του πρωταθλήματος δεσπόζουν πλέον και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπροστά της 10 ντέρμπι. Δεν θα τολμήσουμε από τώρα να δώσουμε πιθανότητες για είσοδο στην τελική τετράδα που υπό προυποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη καθώς η ομάδα οφείλει να πείσει αρχικά ότι είναι ικανή για αυτό.

Εκείνο όμως που είναι βέβαιο είναι πως τα συνεχόμενα ντέρμπι μόνο κέρδος θα επιφέρουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Στα playoff η ομάδα πρέπει να παίξει ελεύθερα χωρίς πίεση και άγχος. Πρέπει να χτίσει βάσεις πρωταθλητισμού και δειλά δειλά να αρχίσει να προετοιμάζεται για την νέα σεζόν. Αν κρατηθεί ένας βασικός κορμός παικτών από το φετινό ρόστερ τότε με τα ντέρμπι θα δέσει το γλυκό.

Η εμφανίσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με Ανόρθωση και ΑΕΛ ήταν αρκετά ελπιδοφόρες. Η ομάδα δείχνει να έχει περισσότερες δυνατότητες από το κακό πρόσωπο που επέδειξε στα πλείστα ματς της φετινής σεζόν. Αρχή στα playoff με ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο και έπειτα με Σαλαμίνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να περάσει νικηφόρα και στους δύο αγώνες. Αν δείξει συνέπεια και γίνει αυτό τότε θα μιλήσουμε και για το επόμενο βήμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa