ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε €100.000 έως το τέλος Μαρτίου «δικός» της ο...

Με €100.000 έως το τέλος Μαρτίου «δικός» της ο Κολοβός

Ο Δημήτρης Κολοβός άνοιξε τον χορό των προσκλήσεων του Άγγελου Αναστασιάδη εν όψει των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος κόντρα σε Λιχτενστάιν (23/3) και Βοσνία (26/3) για τα προκριματικά του Euro 2020. «O 25χρονος μεσοεπιθετικός διανύει εξαιρετικά…φεγγάρια στην Κύπρο με τη φανέλα της Ομόνοιας στην οποία μεταπήδησε ως δανεικός από την Μέχελεν τον περασμένο Γενάρη», αναφέρει σε ρεπορτάζ το sdna.gr.

Bet on Alfa

Και προσθέτει: «Το κοντέρ με την κυπριακή ομάδα γράφει 12 ματς, 3 γκολ, 713 λεπτά συμμετοχής, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του κυπριακού συλλόγου τον μήνα Ιανουαρίου κι έπειτα από σχετική ψηφοφορία του κόσμου».

Και αποκαλύπτει: «Η συμφωνία Ομόνοιας – Μέχελεν δίνει τη δυνατότητα στους τριφυλλοφόρους μέχρι τις 31 Μαρτίου να κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς του και να αποκτήσουν έτσι τα δικαιώματά του για τα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που και θα συμβεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με τον παίκτη να μακροημερεύει στο «νησί της Αφροδίτης».

Εμείς να προσθέσουμε πως, η Ομόνοια για να κάνει «δικό» της τον Δημήτρη Κολοβό θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 100.000 ευρώ στην Μέχελεν. Όπως πληροφορούμαστε, υπάρχει η πρόθεση να γίνει αυτό μέσα στο προσεχές διάστημα αφού ο Κολοβός αφήνει θετικές εντυπώσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa