ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤίποτα τελεσίδικο για αποχωρήσεις παικτών... Πρώτη απόφαση για Κολοβό!

Τίποτα τελεσίδικο για αποχωρήσεις παικτών… Πρώτη απόφαση για Κολοβό!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τίποτα από όσα γράφονται για το μέλλον συγκεκριμένων παικτών στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ευσταθεί καθώς καμία απόφαση δεν είναι τελεσίδικη. Υπάρχουν όμως κάποια δεδομένα τα οποία είναι εξίσου σημαντικά να αναφέρουμε. 

Bet on Alfa

Οι πληροφορίες κάνουν κυρίως λόγο για τα τρία αποκτήματα της μεταγραφικής Ιανουαρίου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα στο επόμενο διάστημα των 10 ημερών οφείλει να πάρει τελική απόφαση για τον Δημήτρη Κολοβό. Θυμίζουμε πως ο Ελλαδίτης έχει ρήτρα απόκτησης 100000 ευρώ με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει πρώτο λόγο. Η ομάδα μας καλείται να προσμετρήσει την προσφορά του παίκτη και το κατά πόσο θα αποτελέσει επιλογή που στο άμεσο μέλλον θα μπορέσει να βασιστεί η ομάδα επάνω του για την θέση που αγωνίζεται. Η ρήτρα καθώς και το συμβόλαιο που πιθανόν να του προσφερθεί είναι αρκετά σεβαστά ποσά κάτι που προβληματίζει. Δυστυχώς η απόφαση για Κολοβό όπως προαναφέραμε είναι και η μοναδική που δεν μπορεί να περιμένει τα playoff για να έχει η ομάδα μεγαλύτερο αγωνιστικό δείγμα του πάικτη.

Η περίπτωση Μαυρία είναι πιο ξεκάθαρη καθώς ο Ελλαδίτης όπως όλα δείχνουν θα αποτελεί βασικό στέλεχος την σεζόν που μπαίνει, εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά στα playoff που και πάλι θα ανατρέψει το σκηνικό. Τονίζουμε πως και για αυτόν δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση.

Τέλος ο Ατζαγκούν είναι πιο πολύπλοκη περίπτωση. Από τη μία είναι οι συχνοί τραυματισμοί του, από την άλλη είναι και το ερωματικό για τη θέληση της Κορτραικ για παραχώρησή του καθώς έχουν και το πρώτο λόγο. Ο Ατζαγκούν παράλο που έχει αρκετά θετικά στοιχεία, δεν έχει σταθερότητα στην απόδοση του κάτι που προβληματίζει το τεχνικό μας επιτελείο. Στην περίπτωση Ατζαγκούν θα δωθεί χρόνος για τη συμμετοχή του στα ντέρμπι των playoff για να ξεκαθαριστεί και άλλο η εικόνα για να παρθεί η απόφαση.

Η επιτροπή προγραμματισμού που συστάθηκε από την ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει μπροστά της ένα συγκεκριμένο μπάτζετ για τη νέα σεζόν και έχει το ελεύθερο να το διαχειριστεί όπως θεωρεί καλύτερα. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο το να παρθούν οι ορθότερες αποφάσεις ούτως ώστε το ρόστερ μας του χρόνου να μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Θα χρειαστεί η κάθε περίπτωση πάικτη που θα αποκτηθεί αλλά και θα παραμείνει να είναι διπλά τσεκαρισμένη.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa