ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα μπει στην εξίσωση και ο εγωισμός...

Να μπει στην εξίσωση και ο εγωισμός…

Μία μαύρη προιστορία κόντρα στο Αποέλ προστίθεται πάνω στην όποια αγωνιστική δυσκολία θα έχει ο αγώνας του Σαββάτου. Η επιλογή του σωστού πλάνου από τον προπονητή είναι άκρως σημαντικό, όμως σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται να βγει μπροστά και ο εγωισμός. 

Bet on Alfa

Από το πρώτο παιχνίδι για τα playoff της χρονιάς 2012-2013 έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίσει το Αποέλ… Μάλιστα η ΟΜΟΝΟΙΑ μετρά 13 συνεχόμενες ήττες κόντρα στο Αποέλ, στοιχείο που έχει τη δική του σημασία. Οι αριθμοί όμως είναι αριθμοί και δεν δίνουν σε καμία περίπτωση τα τρίποντα.

Όταν κουβαλάς τέτοιο αρνητικό σερί απέναντι στον “αιώνιο” τότε ταυτόχρονα η επιδίωξη θετικού αποτελέσματος περνάει και μέσα από τη επίκληση του εγωισμού και του πείσματος. Το τεχνικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή τη στιγμή πλαισιώνουν και άνθρωποι γνώστες της Κυπριακής πραγματικότητας ενός αιώνιου ντέρμπι, όπως οι Νεόφυτος Λάρκου (που έζησε αρκετές φορές “αιώνιο” από τον πάγκο παλαιότερα) και ο Σίμος Ταραπουλούζης. Όλοι μαζί και κυρίως ο νυν προπονητής, οφείλουν να περάσουν στους παίκτες αυτή τη βδομάδα το τι είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ ένα “αιώνιο” ντέρμπι και πως πρέπει να το προσεγγίσουν.

Το είπαμε ξανά πως στο σημερινό σημείο που βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, μόνο κέρδος μπορεί να έχει από τα συνεχόμενα ντέρμπι στο ΓΣΠ. Το Σάββατο χωρίς πίεση καλείται να τα δώσει όλα με μόνο στόχο την νίκη όπως και αν εξελιχθεί το παιχνίδι. 90 λεπτά συγκέντρωσης και ψυχής από τους παίκτες και ίσως η ιστορία να γράψει ότι είναι αυτοί που κατάφεραν να σπάσουν τη μαύρη προιστορία των τελευταίων χρόνων.

Autoremarketing

Bet on Alfa