ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗH ψεσινή εμφάνιση του Κολοβού σίγουρα θα μετρήσει...

H ψεσινή εμφάνιση του Κολοβού σίγουρα θα μετρήσει…

Ο Δημήτρης Κολοβός τολμούμε να πούμε πως ψες με την είσοδο του στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στη Βοσνία πήρε την Εθνική Ελλάδας στους ώμους του και έσωσε την παρτίδα με το γκολ του που χάρισε και τον 1 βαθμό στην Εθνική Ελλάδος. Ο Κολοβός είναι ταυτόχρονα και το πρόσωπο της εβδομάδας για την ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς μέχρι την Κυριακή θα πρέπει να παρθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Bet on Alfa

Οι μετοχές του Δημήτρη Κολοβού αναμφίβολα έχουν ανέβει μετά και το ψεσινό. Ο Ελλαδίτης επιθετικός παίζει σε όλα τα Ελλαδικά μέσα ως  ο άνθρωπος που πήρε στους ώμους του την Εθνική Ελλάδος και την οδήγησε στο να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας από το παιχνίδι με την Βοσνία. Ο Κολοβός επίσης μετά την επιστροφή του στα γήπεδα με τα χρώματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απασχολεί τα μέσα και παρουσιάζεται ως αναγεννημένος ποδοσφαιρικά μετά από μία περίοδο κάμψης.

Συμφωνούμε πως πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό παίκτη, με μοναδική αδυναμία το γεγονός πως δεν είναι σταθερά καλή η απόδοση και η αντοχή του, στοιχεία όμως που επιδέχονται βελτίωσης με σωστή προετοιμασία.

Θεωρούμε πως η απόφαση για την ομάδα μας θα είναι τελικά προς το μέρος της απόκτησης για 2 χρόνια του Δημήτρη Κολοβού. Θα αναμένουμε φυσικά και το επίσημο φιρμάνι.

Autoremarketing

Bet on Alfa