ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Ματ περιμένει να πάρει φανέλα βασικού

Ο Ματ περιμένει να πάρει φανέλα βασικού

Τρεις μήνες συμπληρώνονται χωρίς να πάρει φανέλα βασικού ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Η τελευταία φορά ήταν στις 13 Ιανουαρίου 2019, στο ματς με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Ακολούθως, ο Άγγλος επιθετικός δεν βρέθηκε ποτέ στο αρχικό σχήμα της Ομόνοια. Αρχικά ήταν τραυματίας, όμως όταν επέστρεψε, ένα δίμηνο τώρα, ο Αναστασίου δεν τον εμπιστεύθηκε. Πήγαινε καλά ο Ραμίρες, θα πει κάποιος, γι’ αυτό και ο Ματ έμεινε στον πάγκο. Τώρα, όμως, που τις τελευταίες βδομάδες σίγησε ο Κοσταρικανός, ενδέχεται να έφθασε επιτέλους η ώρα του Άγγλου.

Bet on Alfa

Είναι άξιον απορίας πως, ο πρώτος επιθετικός της ομάδας τις προηγούμενες δυο σεζόν μένει εκτός ενδεκάδας για τόσο πολύ μεγάλο διάστημα. Κι ας μην κάνει καλή σεζόν. Πρόκειται για ένα σπουδαίο επιθετικό, ο οποίος ήταν ντεφορμέ, πέρασε και κάποιο προσωπικό πρόβλημα, όμως εδώ και καιρό είναι απολύτως καλά και σίγουρα δεν ξέχασε την τέχνη του γκολ.

Έφθασε, λοιπόν, η ώρα επανόδου του Ντάρμπισαϊρ στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας, μάλιστα απέναντι στον ίδιο αντίπαλο που αγωνίστηκε την τελευταία φορά ως βασικός; Την απάντηση την έχει ο Γιάννης Αναστασίου, που θα πρέπει να εμπιστευθεί περισσότερο τον 32χρονο άσο, που εντός της αντίπαλης περιοχής είναι πάντα επικίνδυνος. Χρειάζεται, πλέον, παιχνίδια για να βρει την φόρμα του. Και όταν πάρει μπρος, είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα σ’ αυτό το τελικό στάδιο του πρωταθλήματος να φθάσει στη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, να χτίσει τον χαρακτήρα που θέλει για τη νέα περίοδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa