ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚοούτς τεράστιο φάουλ....

Κοούτς τεράστιο φάουλ….

Υπερβολική ως και ακατανόητη  μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την χθεσινή αντίδραση του προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Αναστασίου στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα, σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον παραγκωνισμό από μέρους του, εδώ και αρκετό καιρό του Ματ Ντάρμπισαϊαρ.

Bet on Alfa

Ο Ελλαδίτης τεχνικός ξέσπασε κάνοντας προσωπική επίθεση (σαν απατημένη σύζυγος)  στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο κάτι που θεωρούμε ανεπίτρεπτο. Το ερώτημα που έθεσε ο Κώστας Καλλής είναι ερώτημα που ταλανίζει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εδώ και καιρό.

Πως είναι δυνατόν μια ομάδα η οποία έχει εμφανές πρόβλημα στο σκοράρισμα να μην υπολογίζει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια. Και η ερώτηση κοούτς  σε στυλ  δικαιολογίας « τι έκανε ο Ματ όταν έπαιζε βασικός;» δεν μπορεί να σταθεί.

Κάθε ποδοσφαιριστής έχει και κακά φεγγάρια! Κι αν θέλεις να μιλήσουμε συγκεκριμένα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ολόκληρος Ράουφμαν που στα 6 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα μας έριχνε 40 γκολ τον χρόνο για πλάκα, την περίοδο 2001 – 2002 πέτυχε μόλις 16 και  μάλιστα τα 4 -5 από αυτά αν  δεν κάνουμε λάθος τα έβαλε στο τελευταίο αδιάφορο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Δόξα. Έπρεπε ο τότε προπονητής να τον κρεμάσει, όπως κάνεις εσύ σήμερα με τον Ματ;

Άρα αγαπητέ κύριε Αναστασίου παρά να αντιδράς με αυτό τον τρόπο που αντέδρασες χθες στην κριτική που δικαίως δέχεσαι, να δουλέψεις και να προσπαθήσεις να βγάλεις το μάξιμουμ από τους ποδοσφαιριστές που έχεις στο ρόστερ σου. Και είμαστε σίγουροι ότι από τον Ματ έχεις να κερδίσεις πάρα πολλά κι εσύ, αλλά κυρίως η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Υ.Γ  Μπορούμε κι εμείς να σου θέσουμε το ερώτημα «Τι έκανε ο Ατζαγκούν στα παιχνίδια που αγωνίστηκε και κάθε εβδομάδα η εντεκάδα ξεκινά από αυτόν;».  Δεν είναι όμως εδώ η ουσία αλλά ακόμα και από τον Ατζαγκούν περιμένουμε στα εναπομείναντα 4 παιχνίδια να βγάλει το μάξιμουμ στο γήπεδο. Αν όχι δεν θα ευθύνεται αυτός αλλά εσύ!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa