ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρόεδρε ξεκαθάρισε τα πάντα!

Πρόεδρε ξεκαθάρισε τα πάντα!

Ο Σταύρος Παπασταύρου βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και από αύριο αναμένεται να σηκώσει μανίκια και να πιάσει δουλειά έτσι ώστε να κλείσει τα ανοιχτά κεφάλαια για την ομάδα μας. Κεφάλαια τα οποία είναι πάρα πολλά και σημαντικά.

Bet on Alfa

Πρώτα και κύρια το θέμα προπονητή…. Επιβάλλεται ο κύριος Παπασταύρου να κλείσει το θέμα και να γνωρίζουν οι πάντες αν την επόμενη αγωνιστική περίοδο η  ΟΜΟΝΟΙΑ θα συνεχίσει με τον κύριο Αναστασίου ή όχι. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μας αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Ελλαδίτη προπονητή και πρέπει να δοθεί οριστικά τέλος σε αυτό το ζήτημα. Είτε η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει με τον κύριο Αναστασίου και δίνει τέλος σε κάθε ψίθυρο, είτε ανακοινώνεται το διαζύγιο.

Από εκεί και πέρα ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι αυτό το γηπέδου. Έχει κουράσει πλέον να αιωρείται στον αέρα που θα αγωνίζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ τη νέα σεζόν. Πριν φύγει από την Κύπρο ο κύριος Παπασταύρου πρέπει να γνωρίζει  ο κόσμος οριστικά την έδρα της ομάδας μας για το χρόνου.

Από εκεί και πέρα ο προγραμματισμός πρέπει να τρέξει. Αντιλαμβανόμαστε οτι δεν μπορούν να υπάρξουν όλες οι ανακοινώσεις εντός των επόμενων ημερών, όμως πρέπει να μπει μια σειρά και μια τάξη, για το ποιοί μένουν, ποιοί φεύγουν και σε ποιές θέσεις θα ψάξει η ΟΜΟΝΟΙΑ ποδοσφαιριστές για ενίσχυση.

Όπως αντιλαμβάνεστε τα θέματα είναι πάρα πολλά και σημαντικά, και ευχόμαστε ο Σταύρος Παπασταύρου να βρεί την δύναμη να τα κλείσει όλα μέχρι την μέρα που θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa