ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ πρόεδρος αναλαμβάνει δράση

Ο πρόεδρος αναλαμβάνει δράση

Δουλεύει ασταμάτητα, νοιάζεται συνεχώς για το καλό της Ομόνοιας. Αυτά λένε άνθρωποι που συνεργάζονται με τον Σταύρο Παπασταύρου, που είναι στα διοικητικά της Ομόνοιας και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τον πρόεδρο. Ωστόσο, αυτή τη φορά ήλθε στην Κύπρο για να κλείσει ανοιχτά κεφάλαια, τα οποία κρίνονται σημαντικά για την Ομόνοια.

Bet on Alfa

Αφού ξεκουράστηκε, είδε συγγενείς και φίλους, ο κ. Παπασταύρου θα βρεθεί σήμερα στα γραφεία της εταιρείας και θα αρχίσει τις συναντήσεις, προς όφελος της Ομόνοιας. Παρόλο που δεν έχει λεχθεί επισήμως τίποτα αν έχουν διευθετηθεί ραντεβού, θεωρείται βέβαιο πως θα θελήσει να συναντηθεί με εκπροσώπους της Primetel, του ΚΟΑ, ενδεχομένως και του ΓΣΠ. Καλείται να κλείσει το κεφάλαιο «γηπεδικό» και το κεφάλαιο «τηλεοπτικό».

Παράλληλα, ο πρόεδρος θα τα πει με αθλητικό διευθυντή και προπονητή. Καλείται να λάβει αποφάσεις και για το μέλλον της ομάδα. Να ενημερωθεί για τον προγραμματισμό που «τρέχει», αν και έχει συχνή επαφή με τους συνεργάτες του. Το τελευταίο διάστημα, ο Αναστασίου με κάποιες τοποθετήσεις του σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις και τις ήττες της ομάδας, έχασε πολλούς πόντους στα μάτια του κόσμου της Ομόνοιας. Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να χειριστεί ο πρόεδρος και να καταλήξει εάν η ομάδα θα πορευθεί με τον Ελλαδίτη τεχνικό και στη νέα σεζόν.

Όλα τα πιο πάνω, θα είναι σε θέση να τα απαντήσεις στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής. Αφού κάνει τις συναντήσεις του, θα είναι σε θέση να τοποθετηθεί για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον Σύλλογο αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa