ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔιάθεση από τον Τζίμη σε όλα τα επίπεδα

Διάθεση από τον Τζίμη σε όλα τα επίπεδα

Ο Δημήτρης Χριστοφή κατα γενική ομολογία είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές ο οποίος τα τελευταία χρόνια δεν κατάφερε να προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ πολλά, κυρίως λόγω των συχνών και σοβαρών τραυματισμών του. Παρόλα αυτά η αξία του ως ποδοσφαιριστής είναι μεγάλη και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.

Bet on Alfa

Ο αρχηγός της ομάδας μας πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην Φιλανδία με στόχο να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα τραυματισμού του. Με την επιστροφή του στην Κύπρο δούλεψε σκληρά και ανεβάζει στροφές έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Δείχνει διάθεση, θέληση και αποφασιστικότητα να παίξει μπάλα.

Ο Νεόφυτος Λάρκου γνωρίζει από πρώτο χέρι τι εστί Δημήτρης Χριστοφή και επενδύει πάρα πολλά πάνω του. Και γι’ αυτό το λόγο όλοι στο τεχνικό επιτελείο είναι αποφασισμένοι να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στον Τζίμη κατα την προετοιμασία έτσι ώστε να είναι γερός, δυνατός και πανέτοιμος να βοηθήσει.

Κλείνουμε με το εξής…. Αυτή την περίοδο η ομάδα προγραμματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές του ροστερ. Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης, ο οποίος όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δείχνει διάθεση να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ και σε άλλους τομείς πέραν του αγωνιστικού.

Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα όμως καταληκτικά θέλουμε να τονίσουμε  ότι η στάση και η συμπεριφορά του Τζίμη απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ τον τιμά ιδιαίτερα.

Autoremarketing

Bet on Alfa