ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠάμε για μια… γεμάτη εβδομάδα

Πάμε για μια… γεμάτη εβδομάδα

Η εβδομάδα που θα εισέλθουμε από αύριο, κρίνεται σημαντική και ενδεχομένως να είναι… γεμάτη για την Ομόνοια. Είναι ανοιχτά αρκετά κεφάλαια και κάποια απ’ αυτά σίγουρα στον Σύλλογο θα επιδιώξουν να τα κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Bet on Alfa

Αυτό του προπονητή, το οποίο χειρίζεται ο Νεόφυτος Λάρκου και αυτό του γηπεδικού που έχει να κάνει περισσότερο με το Μακάρειο και το οποίο απασχολεί τη διοίκηση.

Ο αθλητικός διευθυντής θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή και σύμφωνα με τις ενδείξεις κινείται για γνώριμη λύση. Προπονητή που δούλεψε στην Κύπρο και γνωρίζει τι εστί Ομόνοια. Έχει αξιολογήσει κάποιες περιπτώσεις, αναλύει τα υπέρ και τα κατά και σύντομα αναμένεται να λάβει την απόφασή του.

Όσον αφορά στο γηπεδικό, στην Ομόνοια θα αναμένουν επιτέλους απάντηση από τον ΚΟΑ για το Μακάρειο στάδιο. Τράβηξε πάρα πολύ και στον Οργανισμό καλά κάνουν να μην παίζουν με την νοημοσύνη μας. Να πουν ένα «ναι» ή ένα «όχι» και να το δικαιολογήσουν. Αναλόγως στην Ομόνοια θα δουν την επόμενη μέρα. Είτε θα πρέπει να αρχίσουν άμεσα τα έργα είτε θα κοιτάξουν για άλλη έδρα.

Autoremarketing

Bet on Alfa