ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΆντε να τελειώνουμε, επιτέλους, με το Μακάρειο

Άντε να τελειώνουμε, επιτέλους, με το Μακάρειο

Τράβηξε πολύ, πάρα πολύ το θέμα με την παραχώρηση ή όχι του Μακαρείου σταδίου από τον ΚΟΑ στην Ομόνοια. Ο Οργανισμός παίζει την κολοκυθιά και πάμε από βδομάδα σε βδομάδα και οι δικαιολογίες δίνουν και παίρνουν. Θέλει ή δεν θέλει να χρησιμοποιήσει η Ομόνοια το Μακάρειο; Πολύ απλό το πράγμα, μια απάντηση να τελειώνουμε.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια είναι αποφασισμένη να βάλει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να φτιαχτεί το γήπεδο, που έμεινε σε μια άλλη εποχή, μάλιστα ξεκαθαρίζοντας τη θέση της πως το ποσό που θα διαθέσει θα είναι ως εισφορά στο Κράτος και ο ΚΟΑ ακόμη να πει το «ναι». Πού ζούμε τελικά…

Το θέμα με το Μακάρειο θα πρέπει να κλείσει… χθες. Ας δώσει μια απάντηση ο Οργανισμός, για να γνωρίζει και ο Σύλλογος τι κάνει. Εάν θα δώσει αρνητική απάντηση θα πρέπει να την δικαιολογήσει ο ΚΟΑ και ο κόσμος να κρίνει, τότε η Ομόνοια θα κοιτάξει για αλλού. Δύσκολα θα συνεχίσει στο ΓΣΠ, οπόταν θα πρέπει να κοιτάξει για εναλλακτικές λύσεις. Από την άλλη, εάν η απάντηση είναι καταφατική, τότε θα πρέπει να αρχίσουν άμεσα τα έργα.

Υπομονή ναι, αλλά έχει κι αυτή τα όριά της και επειδή κάποιοι έχουν ξεφύγει, εντός της εβδομάδας ας δώσουν απάντηση. Τα παιχνίδια τους γνωστά, όμως δεν μπορούν να παίζουν με τη νοημοσύνη χιλιάδων φιλάθλων.

Autoremarketing

Bet on Alfa