ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜετεγγραφές βάσει των «θέλω» της Ομόνοιας

Μετεγγραφές βάσει των «θέλω» της Ομόνοιας

Το κεφάλαιο προπονητής ήταν πολύ σημαντικό. Η προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή επιλογή έγινε, και βάσει βιογραφικού και χαρακτηριστικών, ο Χένινγκ Μπεργκ φαίνεται να αποτελεί μια αξιόλογη περίπτωση. Αυτό που απομένει και εκεί κρίνονται όλοι, είναι το γήπεδο. Βεβαίως, είναι ίσως πιο σημαντικό κεφάλαιο η επιλογή ποδοσφαιριστών. Γιατί, ο προπονητής είναι το ένα και η ποιότητα παικτών στο ρόστερ άλλο. Επιβάλλεται συνδυασμός των δύο

Bet on Alfa

Ο προπονητής, λοιπόν, είναι εδώ. Έβαλε υπογραφή και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, για την επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στα «θέλω» των ιδίων αλλά και του συλλόγου. Πλέον, είναι θέμα χρόνου να προκύψουν και οι πρώτες ανακοινώσεις μετεγγραφών. Ήδη χθες, οι Λάρκου, Ταραπουλούζης και Μπεργκ ανάλωσαν αρκετές ώρες σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ουσιαστικά ο Νορβηγός ενημερώθηκε για παίκτες που αξιολογήθηκαν θετικά και μάλιστα με κάποιους έγιναν και επαφές.

Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις. Οι επιλογές θα κριθούν, πέρα της ποιότητα και εμπειρίας των παικτών, σε μεγάλο βαθμό και με την φιλοσοφία παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει ο Μπεργκ. Τα χαρακτηριστικά τους να ταιριάζουν στο πλάνο του 49χρονου προπονητή. Όλα αυτά θα προσμετρήσουν στην απόφαση για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν.

Αναμονή, λοιπόν, των πρώτων μετεγγραφικών κινήσεων από την Ομόνοια, που ενδέχεται να είναι μαζεμένες. Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας υπάρχουν άλλες τρεις βδομάδες και στόχος είναι όπως, το ρόστερ συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό. Κάποιες προσθήκες θεωρείται βέβαιο πως θα γίνουν στην πορεία, ενώ η ομάδα αρχίσει την προετοιμασία της.

Autoremarketing

Bet on Alfa