ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚάλεσμα συσπείρωσης από Παπασταύρου... Είτε νέο συμβόλαιο, είτε "πόλεμος"!

Κάλεσμα συσπείρωσης από Παπασταύρου… Είτε νέο συμβόλαιο, είτε “πόλεμος”!

Η χθεσινή ανάρτηση του Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σταύρου Παπασταύρου για το κεφάλαιο Primetel μπορεί ξεκάθαρα να χαρακτηριστεί ως κάλεσμα συσπείρωσης του Πράσινου Λαού γύρω από την ομάδα.

Bet on Alfa

Πολύ ορθά ο Πρόεδρος χθες ανέφερε πως η ομάδα μας αδικείται κατάφορα από την νυν συμφωνία με Primetel. To βάρος που κουβαλάει το όνομα ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς και η παθολογική αγάπη του όγκου των οπαδών της δεν συμβαδίζουν με το συμβόλαιο του 1.7 εκ ετησίως για τηλεοπτικά.  Πολύ συνειδητά η Primetel εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα τεράστια οικονομικά αδιέξοδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ των προηγούμενων χρόνων και πατάει πάνω σε ένα συμβόλαιο απελπισίας που υπέγραψε με τον Αντώνη Τζιωνή στην Προεδρία.

Αυτό όμως που δεν προσμετρά η  Primetel  είναι το γεγονός πως όποιος τα έβαλε με τα αίσθημα του Πράσινου Λαού βγήκε ηττημένος και πως αυτή τους η στάση δεν θα περάσει στο ντούκου με όποιους τρόπους και να προσπαθήσουν να μας πλασάρουν τα νέα τους πακέτα που αποσκοπούν στο να πληρώνει ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ περισσότερα  για να τα παίρνει το Αποέλ.

Είναι κοινό μυστικό πλέον πως η Primetel είναι στον αναπνευστήρα οικονομικά και πιστεύουμε ακράδαντα πως το τελευταίο της προπύργιο επιβίωσης είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό και μόνο θα έπρεπε ήδη να τους βάλει σε δεύτερες σκέψεις… Προς το παρόν όμως σιγή ιχθύος.

Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου μας, δήλωσε χθες ο Παπασταύρου για να καταφέρουμε να επιτύχουμε ένα καλύτερο συμβόλαιο με Primetel. Αυτό ακριβώς που λέγαμε ως ΟΜΟΝΟΙΑ24 τις προηγούμενες ημέρες. Ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ να κάνει υπομονή με τις ανανεώσεις συμβολαίων με βάση τη νέα τηλεοπτική πλατφόρμα καθώς δεν πρέπει να μας θεωρούν δεδομένους. Το ίδιο καλούνται να κάνουν και oi συλλόγοι/σωματεία της Αριστεράς με τα πακέτα δημόσιας προβολής. Είναι ξεκάθαρα πλέον τα πράγματα! Είτε που προτείνουν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ νέο αξιοπρεπές συμβόλαιο είτε που ξεκινά εκστρατεία διακοπής συνδρομών από όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Αυτό θεωρούμε πως είναι έμμεσα και το μήνυμα που ήθελε να αποστείλει χθες ο κ. Παπασταύρου με την ανάρτηση στου

Autoremarketing

Bet on Alfa