ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠαράπονα για την πολιτική που ακολουθεί η Primetel

Παράπονα για την πολιτική που ακολουθεί η Primetel

Ως ΟΜΟΝΟΙΑ24 τις τελευταίες ημέρες γίναμε δέκτες πολλών παραπόνων από  ιδιοκτήτες καφετεριών  σε όλη την Κύπρο, για το ύψος της μηνιαίας δόσης που θα κληθούν αν πληρώνουν στην Primetel για να μεταδίδουν στα μαγαζιά τους αγώνες της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

Bet on Alfa

Όπως τους ενημερώνουν τηλεφωνικώς υπάλληλοι της Primetel  όσοι θέλουν να ανανεώσουν την συνεργασία τους για  την πλατφόρμα Primetel/Cablenet θα πρέπει να πληρώνουν 400 ευρώ μηνιαίως, σε σχέση με τα 180 ευρώ που πλήρωναν την περσινή σεζόν.

Ως φυσιολογικό επακόλουθο κάποιοι ιδιοκτήτες επιλέγουν να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους με την συγκεκριμένη πλατφόρμα, αφού όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσαν δεν πρόκειται να κάνουν ποτέ απόσβεση αυτά τα χρήματα.

Δυστυχώς η πολιτική που ακολουθεί η Primetel τους τελευταίους μήνες σε διάφορα ζητήματα (ένα από αυτά είναι και η συμφωνία της με την ΟΜΟΝΟΙΑ) οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια και αυτό είναι κάτι που ελπίζουμε να κατανοήσουν έστω και τώρα οι άνθρωποι της συγκεκριμένη εταιρείας και να αλλάξουν μυαλά.

Autoremarketing

Bet on Alfa