ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦουλάρει για τους επόμενους

Φουλάρει για τους επόμενους

Τρεις κλειστές μετεγγραφές έχει η Ομόνοια, με τις δύο να έχουν ανακοινωθεί, ενώ είναι συμφωνημένος και ο Ουζόχο και τις επόμενες μέρες θα πέσουν οι υπογραφές. Πλέον, η Ομάδα Προγραμματισμού φουλάρει για τους επόμενους. Άλλωστε, είναι πολλά ακόμη τα κενά στο ρόστερ και θα γίνει προσπάθεια εντός της εβδομάδας να υλοποιηθούν τουλάχιστον άλλες 2-3 μετεγγραφές.

Bet on Alfa

Πληροφορίες φέρουν την Ομόνοια να είναι κοντά σε συμφωνία με ακόμη ένα στόπερ, ενώ θα γίνει κίνηση και για άλλον ένα δεξιό μπακ. Για αριστερά ο Κορέια παραμένει ως προτεραιότητα, παρόλο που η Νέα Σαλαμίνα απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ομόνοιας. Η επιθυμία του Βραζιλιάνου να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, αφήνει για την ώρα ανοιχτή την περίπτωση αυτή.

Στη μεσαία γραμμή, θα αποκτηθεί ανασταλτικός μέσος και «οκτάρι». Σίγουρα θα γίνει κίνηση για αριστερό εξτρέμ αλλά και για επιθετικό. Ποδοσφαιριστής που θα είναι ευέλικτος και θα πορεία να καλύψει τη θέση του δεύτερου φορ, πλαισιώνοντας τον Ματ. Σίγουρες, λοιπόν, ακόμη επτά προσθήκες, όσες και οι κενές θέσεις στο ρόστερ για τον Κατάλογο Α.

Η προετοιμασία αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα, με τις εργομετρικές εξετάσεις και μετά από ένα διήμερο οι προπονήσεις. Μέχρι τότε, απ’ ότι φαίνεται, θα πλησιάσει η Ομόνοια τον στόχο του 80% της υλοποίησης των μετεγγραφών. Θεωρείται βέβαιο πως, 1-2 κινήσεις θα γίνουν στην πορεία, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προετοιμασία.

Autoremarketing

Bet on Alfa