ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ Ομόνοια τώρα αρχίζει…

Η Ομόνοια τώρα αρχίζει…

Ήταν απλώς ένα φιλικό παιχνίδι, μετά από ένα δεκαήμερο δυνατών προπονήσεων. Ούτε το αποτέλεσμα μετρά, ούτε η παρουσία της ομάδας. Έγινε για να αποφορτιστούν οι ποδοσφαιριστές από τη ρουτίνα των προπονήσεων, να ξεμουδιάσουν κάπως αλλά και για να δει για πρώτη φορά ο Μπεργκ τους παίκτες του σε αγωνιστική δράση. Η Ομόνοια τώρα αρχίζει…

Bet on Alfa

Κριτική δεν μπορεί να γίνει από την στιγμή που το φιλικό ήταν «κλειστό» και δεν υπήρχε εικόνα. Αλλά και ακόμη και «ανοιχτό» να ήταν, η οποιαδήποτε κριτική, θετική η αρνητική, δεν θα ήταν δίκαιη. Είπαμε, μόλις μερικές προπονήσεις έγιναν. Το σημαντικό είναι να γίνει σωστή δουλειά και η ομάδα θα κριθεί στην ώρα της. Επίσης, θα γίνουν άλλες 4-5 μετεγγραφές τουλάχιστον.

Ο Μπεργκ δουλεύει πολύ. Οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται στο φουλ και αυτό είναι που μετρά. Θα χρειαστεί χρόνος να περάσει τη φιλοσοφία του, τα δικά του «θέλω» και να προσαρμοστούν οι νεοφερμένοι.

Γι’ αυτό και η κριτική θα μπορεί να γίνει με την επιστροφή της ομάδας από την Πολωνία, περί τα τέλη Ιουλίου. Στα φιλικά στην Κύπρο, όταν θα αρχίσει ο Μπεργκ να καταλήγει στις βασικές επιλογές, να δει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, θα μπορούμε να μιλήσουμε πολύ περισσότερο για το τι θα δούμε στη νέα σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa