ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΥπαρκτά τα μεταγραφικά χρονοδιαγράμματα...

Υπαρκτά τα μεταγραφικά χρονοδιαγράμματα…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για άλλη μία χρονιά δεν έχει Ευρωπαικές υποχρεώσεις και αυτό εν μέρει δίνει τη δυνατότητα για πιο μελετημένο προγραμματισμό καθώς το διάστημα που υπάρχει μέχρι την έναρξη επίσημων υποχρεώσεων είναι αρκετό.

Bet on Alfa

Από την άλλη όμως, ακόμη και χωρίς Ευρώπη, στον ορίζοντα υπάρχουν κάποια υπαρκτά χρονοδιαγράμματα που θα πρέπει να τηρούνται. Θα τολμήσουμε να πούμε πως σε μεγάλο βαθμό η ΟΜΟΝΟΙΑ άργησε και αργεί να κλείσει το ρόστερ της.

Η ομάδα βρίσκεται σχεδόν στα μισά του βασικού στάδιου προετοιμασίας της και το ρόστερ έχει ακόμα 5 κενές θέσεις. Σε αυτές τις θέσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θέλει απλά παίκτες που θα εμπλουτίσουν τον πάγκο, αλλά χρειάζεται σχεδόν και τους 5 ενδεκαδάτους. Τα κενά στην ενδεκάδα είναι τεράστια σε κάποιες θέσεις και φωνάζουν ποιοτική ενίσχυση. Πιο κύρια, η αριστερή πλευρά παρουσιάζει σοβαρή υποστελέχωση. Είναι επιτακτική η ανάγκη και για απόκτηση κλασικού ποιοτικού δεκαριού που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι σε ένα μήνα ακριβώς αρχίζει το Πρωτάθλημα, τότε ας μην εθελοτυφλούμε. Έχουν στενέψει τα όρια. Οι πάικτες που βρίσκονται τώρα στην Πολωνία δεν βγάζουν ούτε 18άδα. Δεν είναι και το καλύτερο για την σωστή προετοιμασία της ομάδας, να προχωράει το βασικό στάδιο προετοιμασίας με 5 βασικές ελλείψεις. Πότε να ενσωματωθούν και πότε θα δέσει το γλυκό;

Δεν θέλουμε να είμαστε καχύποπτοι, όμως η ενίσχυση φωνάζει. Έστω στις 2-3 θέσεις κλειδιά θα πρέπει άμεσα να γίνει προσθήκη ποιτικών επιλογών με άμεση ενσωμάτωση και ταξίδι στην Πολωνία για όσο απομένει από την προετοιμασία.

Autoremarketing

Bet on Alfa