ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤον αριστερό μπακ τον θέλει… χθες

Τον αριστερό μπακ τον θέλει… χθες

Αργήσαμε… Η θέση του αριστερού μπακ παραμένει κενή, ενώ σε λιγότερο από ένα μήνα αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Παρόλο που προτάθηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές για το αριστερό άκρο της άμυνας και όπως πληροφορούμαστε υπήρξαν και εξαιρετικές περιπτώσεις, ο προπονητής δεν άναψε το πράσινο φως για απόκτηση κάποιους εξ αυτών.

Bet on Alfa

Τη δεδομένη στιγμή «παίζει» η περίπτωση του Ολλανδού Αλεξάντερ Μπάτνερ και ακόμη ενός ποδοσφαιριστή. Όσο για τον Μπάτνερ, γίνεται αντιληπτό πως είναι δύσκολη περίπτωση, όμως φαίνεται να παραμένει στο τραπέζι αν και δεν εξαρτάται τόσο από την Ομόνοια αλλά από τον ποδοσφαιριστή. Ενδεχομένως να περιμένει κάτι καλύτερο. Από την άλλη, όμως, η Ομόνοια δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει και πολύ από την στιγμή που δεν έχει λύση και οι επίσημες υποχρεώσεις πλησιάζουν.

Σαφώς και η απόκτηση αριστερού μπακ επείγει. Είναι μια αναγκαιότητα και επιβάλλεται η προσθήκη να γίνει άμεσα. Ήδη χάθηκε αρκετός χρόνος. Αναμένουμε ότι, μέσα στα επόμενα 24ωρα θα κλείσει και αυτό το κεφάλαιο, ώστε να μπορέσει ο Μπεργκ στη συνέχεια να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές που θα προορίζει για το ξεκίνημα της σεζόν. Είναι πολλά τα νέα πρόσωπα και χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια.

Αφού καλυφθεί το κενό στα αριστερά της άμυνας, τότε θα γίνει προσπάθεια για επιθετικό. Επίσης, άλλη μια προσθήκη που φαντάζει αναγκαία είναι αυτή του ανασταλτικού μέσου. Η ομάδα χρειάζεται ποδοσφαιριστή «σκυλί», με τρεξίματα, δύναμη και πάθος αλλά να ξέρει και μπάλα.

Autoremarketing

Bet on Alfa