ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘα τον βοηθήσει η πληρότητα στα άκρα!

Θα τον βοηθήσει η πληρότητα στα άκρα!

Γράψαμε πάρα πολλά πράγματα για τον Δημήτρη Χριστφή τις τελευταίες ημέρες. Φαίνεται ότι είναι πολύ καλά στην υγεία του και σιγά σιγά επανέρχεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο αρχηγός της ομάδας μας. Πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλα τα φιλικά στην Πολωνία χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα κάτι που στέλνει ενθαρρυντικά μηνύματα.

Bet on Alfa

Σίγουρα από μια χρονιά αγωνιστικής απραξίας χρειάζεται υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά από τον ίδιο για να βγάλει στο γήπεδο τον παλιό καλό Δημήτρη.

Το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την στιγμή είναι γεμάτη στα άκρα της επιθέσης (Εζρά, Μποτέακ, Μόντες, Τζιωνής, Τιάγκο, Μαυρίας, Κακουλλής, Άλβες – Ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης) είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσει τον Δημήτρη.

Και ο λόγος που το γράφουμε αυτό είναι γιατί πλέον αποφορτίζεται ο ποδοσφαιριστής από την πίεση ότι πρέπει από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιά να βγάζει αζίνες,  αφού υπάρχουν κι άλλες ποιοτικές λύσεις και πλέον μπορεί να επανέλθει σιγά – σιγά, χωρίς βιασύνη και χωρίς να ρισκάρουμε ξανά την υγεία του.

Autoremarketing

Bet on Alfa