ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗH OMONOIA πρέπει να παραμείνει συνεπής

H OMONOIA πρέπει να παραμείνει συνεπής

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες αργά το βράδυ ενημέρωσε με ανακοίνωση της τον κόσμο της ομάδας μας, για τις ενέργειες που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, μετά την σφαγιαστική διαιτησία την περασμένη Κυριακή στο ΑΕΚ Αρένα.

Bet on Alfa

Το Δ.Σ της ομάδας μας  στις κατ΄ ιδίαν συναντήσεις που είχε και θα έχει με αξιωματούχους της ΚΟΠ, φυσιολογικά έχει ως στόχο να διαφυλάξει τα συμφέροντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Βέβαια το όλο ζήτημα είναι πολύ βαθύ και η ιστορία μας έχει διδάξει ότι με μια – δύο συναντήσεις και με λόγια (πολλές φορές του αέρα) η κατάσταση στο Κυπριακό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να αλλάξει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παραμείνει συνεπής και με μεθοδικές κινήσεις που θα έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα θα πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο έτσι ώστε διαιτησίες σαν του Γιώργου Νικολάου, να μην γίνονται αποδεκτές από κανέναν.

Δεν πρέπει δηλαδή να περιμένουμε μέχρι την επόμενη «σφαγή» της ΟΜΟΝΟΙΑ (γιατί να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξει πολύ σύντομα) για να αντιδράσουμε και να φωνάξουμε. Έχουμε σημαντικό ρόλο ως ομάδα να διαδραματίσουμε για την εξυγίανση του Κυπριακού ποδοσφαίρου, και οφείλουμε να το πράξουμε στο έπακρο.

Και κάτι τελευταίο. Θα επαναλάβουμε γι’ ακόμη μια φορά την πάγια θέση μας ως ιστοσελίδα. Σε αυτούς τους ανθρώπους που διοικούν σήμερα το Κυπριακό ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να έχουμε καμιά εμπιστοσύνη. Αν αποδείξουν με έργα ότι αξίζουν να κατέχουν αυτά τα καίρια πόστα, τότε θα είμαστε οι πρώτοι που θα αναθεωρήσουμε.

Μέχρι τότε όμως υπάρχει πολύ μεγάλος δρόμος να διανύσουμε!

Autoremarketing

Bet on Alfa