ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟμόνοια… και δεν είμαι καλά!

Ομόνοια… και δεν είμαι καλά!

Παραλήρημα ΛΑΟΥ! Η Ομόνοια στα πρώτα τέσσερα ματς μετρά 10 βαθμούς, με απολογισμό 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Απώλεια δύο βαθμών, τους οποίους της έκλεψαν στο ματς με την ΑΕΚ, ο Γιώργος Νικολάου με τα τραγικά λάθη του. Γιατί σήμερα θα μιλούσαμε για το απόλυτο των βαθμών.

Bet on Alfa

Όπως και να έχει, η Ομόνοια έβγαλε δύο ντέρμπι αήττητη (με ΑΕΚ και Απόλλωνα), ένα δύσκολο ματς με την Νέα Σαλαμίνα που πέρσι κέρδισε τις εντυπώσεις και διπλό στην πρεμιέρα επί της Δόξας. Συντελεστής τερμάτων 7 υπέρ, 2 κατά. Μάλιστα και τα δύο επιτεύχθηκαν από το σημείο του πέναλτι, ακόμη να βρεθεί ομάδα να παραβιάσει την εστία του Ουζόχο από ομαδική προσπάθεια. Επίσης, στα τρία από τα τέσσερα ματς διατήρησε το μηδέν παθητικό.

Η φετινή Ομόνοια δείχνει χαρακτήρα, έχει σωστή νοοτροπία, ξέρει να διαχειρίζεται αποτελέσματα, βγάζει αντίδραση όταν πρέπει και γενικά παρουσιάζει ένα καλοκουρδισμένο σύνολο ικανό να διακριθεί. Ναι, είναι νωρίς ακόμη, όμως το σημαντικό είναι ότι πείθει, δείχνει ικανή και αποφασιστική. Ξέρει τι θέλει μέσα στο παιχνίδι της και δουλεύει οργανωμένα για να το πετύχει.

Γι’ αυτό και ο κόσμος της, την πιστεύει, είναι δίπλα της και την σπρώχνει. Η Ομόνοια πέρα από τους 10 βαθμούς που κέρδισε και την διατηρούν σταθερά στην κορυφή, κέρδισε και τον ΛΑΟ της! Είναι μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστούμε τι πέρασε ο κόσμος τα προηγούμενα χρόνια. Την ίδια ώρα, η ομάδα, ο προπονητής, εκτιμούν το γεγονός αυτό και το τονίζουν σε κάθε ευκαιρία. Σαν μια γροθιά θα πρέπει να πορευθεί η Ομόνοια. Και τον κόσμο της να τραγουδά, Ομόνοια… και δεν είμαι καλά!

Autoremarketing

Bet on Alfa