ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΧάνει για μία επιπολαιότητα το ντέρμπι με ΑΕΚ... Κακουλλής...

Χάνει για μία επιπολαιότητα το ντέρμπι με ΑΕΚ… Κακουλλής ή Μικού;

Ο Ματ Ντάρμπισιρ δέχθηκε ψες την 3η κίτρινη κάρτα και ως εκ τούτου θα απουσιάζει από το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

Bet on Alfa

Ο Άγγλος που δίνει πολλά τρεξίματα στο γήπεδο και βοηθά την ομάδα σε όλα τα μήκη του γηπέδου, ψες σε ένα επιπόλαιο φάουλ από πίσω σε αντίπαλο δέχθηκε την 3η κίτρινη κάρτα για φέτος. Ήταν αχρείαστη κίνησηαν αναλογιστούμε πως η ομάδα μας βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 0-2.

Δεν θα καταδικάσουμε φυσικά το Ματ για ένα φάουλ. Γνωρίζουμε πως ο Άγγλος αγωνίζεται με περίσσεια πάθους σε κάθε αγώνα απλά είναι κρίμα σε τέτοια παιχνίδια που ελέγχουμε πλήρως να χάνουμε παίκτες.

Μεγάλο κουίζ θα είναι το ποιον θα επιλέξει για αντικατάσταση ο Μπεργκ κόντρα στην ΑΕΚ. Οι δύοι κύριοι υποψήφιοι θα είναι ο Κακουλλής και ο Μικού. Δύο εντελώς διαφορετικά αγωνιστικά στυλ που σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διαμορφωθεί και ανάλογα ο τρόπος επίθεσης όλης της ομάδας. Έχει μία εβδομάδα μπροστά του ο Μπεργκ να καταλήξει αρχικά στο πως θέλει να παραταχθεί κόντρα στην ΑΕΚ και έτσι θα επιλέξει και φορ.

Autoremarketing

Bet on Alfa