ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑλλάζει ο μεταγραφικός σχεδίασμός;

Αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδίασμός;

Όπως έγινε γνωστό χθες βράδυ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στα χέρια της πρόταση για το νεαρό Κύπριο ποδοσφαιριστή Φάνο Κατελάρης, από ομάδα την Ουγγαρίας. Μια πρόταση η οποία εξετάζεται και αναμένεται άμεσα να προκύψουν εξελίξεις (μετά τον αποψινό αγώνα Κυπέλλου).

Bet on Alfa

Αν τελικά η ομάδα προγραμματισμού σε συνεννόηση πάντα με τον ποδοσφαιριστή αποφασίσουν να αποδεχτούν την πρόταση, τότε θα προκύψει κενό στο ρόστερ καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ξεμείνει από επιλογές στον χώρο του κέντρου.

Αυτή η εξέλιξη, σε συνδυασμό με την στασιμότητα που παρατηρείται στο θέμα Εζρά και την ευκαιρία που πήρε ο Ισραηλίτης ποδοσφαιριστής στον αγώνα με την Πάφο, ίσως αλλάξουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι αρχικές ενδείξεις έλεγαν ότι η ομάδα μας θα κινηθεί στην απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ και ενός τερματοφύλακα ο οποίος θα εγγραφεί στον κατάλογο Β. Αν όμως ο Κατελάρης τελικά κουνήσει μαντίλι για Ουγγαρία, τότε πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός μέσου για να καλύψει το κενό.

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία κι εμείς τις εξελίξεις για να δούμε πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ της ομάδας μας μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Autoremarketing

Bet on Alfa