ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!


Ένας στίχος που έγραψε ο μεγάλος Άκης Πάνου το 1967, μας ήρθε στο μυαλό που μπορεί να εκφράσει πλήρως το ζητούμενο για το “αιώνιο ντέρμπι”. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…

Bet on Alfa

Για το Μπεργκ, τους παίκτες αλλά και το βασανισμένο Πράσινο Λαό, αυτή είναι η στιγμή! Όπως έγινε και το 2010, που η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε τον “αιώνιο”, τον έστειλε πίσω 7 βαθμούς και στο τέλος πανηγύρισε τον τίτλο. Το γράφουν όλοι στην Κύπρο, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος δέιχνει τη μεγαλύτερη αγωνιστική συνέπεια και είναι ίσως η πιο δεμένη ομάδα του Πρωταθλήματος. Έχει την ευκαιρία λοιπόν κόντρα σε ένα μέτριο και ασταθές Αποέλ να σπάσει την κατάρα 7 ολόκληρων χρόνων χωρίς νίκη πάνω στον “αιώνιο”… και να στείλει το ΛΑΟ στους 7 ουρανούς!

Μόνος μας αντίπαλος είναι ο εαυτός μας. Οφείλουν οι παίκτες της ομάδας μας να παίξουν με περισσό πάθος αλλά ταυτόχρονα και ελεύθερα. Οι απέναντι είναι με την πλάτη στον τοίχο και όχι εμείς. In Berg we trust στον τομέα τακτικής και μελέτης του αντιπάλου. Το μόνο που μένει είναι πιστή εφαρμογή του πλάνου και η νίκη είναι κοντά.

Θα το γράψουμε και έχει ακόμη δρόμο… ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa