ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΒάλτε μυαλό, να έχουμε και υγεία και ποδόσφαιρο

Βάλτε μυαλό, να έχουμε και υγεία και ποδόσφαιρο

Όσο μεγάλη μάζα του κόσμου δεν βάζει μυαλό, δεν συμμορφώνεται και νομίζει ότι είναι μαγκιά η ανυπακοή στα διατάγματα, η κατάσταση με τον κορωνοϊό θα γίνεται όλο και χειρότερη. Δεν έχουμε σωτηρία εάν δεν πειθαρχήσουμε και κάνουμε όσα επιβάλλεται για να βγούμε από το μαρτύριο που ζούμε σήμερα.

Bet on Alfa

Έστω και αργά, κάποιοι ας ευαισθητοποιηθούν, για να έχουμε την υγεία μας και οι ποδοσφαιρόφιλοι να είναι σε θέση να δουν ξανά την μπάλα στη σέντρα. Κανείς δεν μπορεί από τώρα να προβλέψει πότε θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Αυτό θα κριθεί από την βελτίωση της κατάστασης, όποτε κι αν αυτή παρατηρηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αλλά με την ξεροκεφαλιά κάποιων, μειώνονται και οι πιθανότητες τουλάχιστον για το συντομότερο.

Όπως η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ αναζητούν λύσεις και τρόπο να επαναρχίσουν οι διοργανώσεις, τα πρωταθλήματα και να ολοκληρωθούν, το ίδιο θα πρέπει να κάνει και η ΚΟΠ από την στιγμή το μήνυμα της ΟΥΕΦΑ είναι ότι, «κάθε χώρα να αποφασίσει με ποιον τρόπο θα κριθεί το πρωτάθλημα». Αναμένουμε από την ΚΟΠ ότι, σ’ αυτή τη δύσκολη φάση θα λάβει τις ορθότερες αποφάσεις για το καλό του αθλήματος.

«Η ΟΥΕΦΑ θα ζητήσει τον Ιούλιο τη λίστα με τις ομάδες που έχουν προκριθεί για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Είτε τελικά ολοκληρώθηκε η σεζόν στα πρωταθλήματα είτε όχι, η ΟΥΕΦΑ θα πρέπει να γνωρίζει τις ομάδες των επόμενων διοργανώσεων για να καταρτίσει το πλάνο της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, Μισέλ Ούβα.

Autoremarketing

Bet on Alfa