ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣPremier League και Serie A αποφάσισαν να μην επιστρέψουν...

Premier League και Serie A αποφάσισαν να μην επιστρέψουν σύντομα στα γήπεδα!

Οι 20 ομάδες της Premier League μαζί με τους ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής αποφάσισαν έπειτα τη σημερινή τηλεδιάσκεψη να μην επιστρέψουν άμεσα στα γήπεδα. Το πρωτάθλημα είναι απίθανο να συνεχιστεί τον Μάιο και η επιστροφή των ομάδων θα γίνει μόνο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν και πάντα σύμφωνα με τις κυβερνητικές συμβουλές. Παράλληλα, οι σύλλογοι αποφάσισαν να προσφέρουν 20 εκατ. λίρες στο Σύστημα Υγείας, σε κοινότητες που ζουν τον εφιάλτη του κορονοϊού, αλλά και σε ευάλωτες ομάδες. Επίσης, θα χορηγηθούν 125 εκατ. λίρες στη League One, στη League Two, αλλά και στις μικρότερες κατηγορίες, όπου τα πρωταθλήματα διακόπηκαν επ’ αόριστον.

Μετά την Premier League και το Καμπιονάτο έλαβε την απόφαση να αφήσει στην άκρη οριστικά το ποδόσφαιρο, έως ότου ξεπεραστεί ο κίνδυνος της πανδημίας του Covid-19.

Bet on Alfa
Ο κορονοϊός δεν επιτρέπει κανένα πλάνο να υλοποιηθεί βάσιμα και κάθε μέρα ανατρέπονται τα πάντα, όποιος κι αν ήταν ο σχεδιασμός. Ακόμα και εάν την αμέσως προηγούμενη μέρα ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντσο Σπανταφόρα, δήλωνε αισιόδοξος για επιστροφή στην ενεργό δράση τον Μάιο, τελικά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.
Autoremarketing

Bet on Alfa