ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠαραδοχή Τιμούρ για προπονήσεις... αναμένουμε ποινές!

Παραδοχή Τιμούρ για προπονήσεις… αναμένουμε ποινές!

Χθες στη ραδιοφωνική του παρέμβαση ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια oυσιαστικά έκανε παραδοχή ότι ένας ένας είτε δύο δύο οι παίκτες της Ανόρθωσης πηγαίνουν στο προπονητικό κέντρο “Αντώνης Καρράς” για προπόνηση. Ακυρώνει εντελώς τον κ. Πηλακούτα που προσπαθεί εδώ και δύο μέρες να καλύψει καλύψει την παρατυπία.

Bet on Alfa

Συγκεκριμένα είπε: «Προπονούνται και τρέχουν όπως όλος ο κόσμος. Αντί να τρέχουν στους δρόμους τρέχουν στο γήπεδο. Πάνε εκεί ένας-ένας, δύο-δύο, τρέχουν. Δεν έχει γίνει τίποτα.” 

Η δικαιολογία της σύγκρισης του σουπερμάρκετ με την προπόνηση σίγουρα ευσταθεί στην κοινή λογική, όμως δυστυχώς κ. Τιμούρ  υπάρχουν διατάγματα που ξεκάθαρα λένε για κλείσιμο προπονητικών κέντρων, πάρκων και γενικά ΟΛΩΝ των δημόσιων χώρων και είστε αρκετά έξυπνος για να πείτε ότι δεν το γνωρίζατε.

Επίσης το να προπονούνται οι δικοί σας παίκτες σε γήπεδο έστω και δύο δύο είναι πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων ομάδων που ακολουθούν κατά γράμμα τα διατάγματα και περιορίζονται στο σπίτι.

Ως εκ τούτου, τα λάθη πληρώνονται και τυχόν ισχυρισμός για άγνοια θα σημαίνει και εγκληματική συνενοχή της πολιτείας. Όπως καλείται ο κάθε πολίτης να πληρώνει από 300-3000 ευρώ πρόστιμο συν πιθανότητα ακόμα και φυλάκισης, για καταπάτηση των διαταγμάτων, έτσι και η Ανόρθωση θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά και άμεσα.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa