ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕκ των ων ουκ άνευ, η εγγύηση ότι θα...

Εκ των ων ουκ άνευ, η εγγύηση ότι θα ολοκληρωθεί!

Πλησιάζουμε σε λίγες ώρες την πραγματοποίηση της άτυπης Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ που θα κρίνει το μέλλον του φετινού Κυπριακού Πρωταθλήματος… Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, με επικρατέστερο αυτού που λέει για διακοπή παρά τις όποιες τοποθετήσεις ακούγονται δεξιά και αριστερά.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ όλες αυτές τις ημέρες τήρησε μία στάση ώριμη αλλά και αναμονής χωρίς να μετατοπιστεί από θέση σε θέση. Μας ενδιαφέρει η στάση που θα κρατήσει η ομάδα μας, αν και πιστεύουμε πως δεν θα αλλάξει κάτι από την ήδη επίσημη τοποθέτηση της από την τελευταία τηλεδιάσκεψη της ΚΟΠ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βλέπει με αρνητικό μάτι την επανέναρξη, ΟΜΩΣ με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που διακόπηκε και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Το κρίσιμο σημείο επίσης που δεν είναι διαπραγματεύσιμο, είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ απαιτεί την εγγύηση της ΚΟΠ ότι το πρωτάθλημα αν επαναρχίσει θα ολοκληρωθεί κάτω υπό όποιεσδήποτε προϋποθέσεις. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρείται βέβαιο ότι με τους πολλούς ελέγχους για κορωνοϊό θα βρεθεί σε κάποια στιγμή κρούσμα σε κάποια ομάδα και σε αυτή την περίπτωση απαιτεί να γνωρίζει ότι υπάρχει πρωτόκολλο διαχείρισης χωρίς να διακοπεί το πρωτάθλημα.

Όσο αφορά τους ειδικούς που ισχυρίζονται ότι είναι ασφαλές να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ απαιτεί να υπάρξει η εγγύηση αυτή με την υπογραφή ειδικών, διότι ακόμη και μία στο εκατομμύριο να υπάρχει περίπτωση να πάθει μόνιμη ζημιά κάποιος παίκτης η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θέλει να το αφήσει στην τύχη.

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως οι όροι που θέτει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι απολύτως εύλογοι και τους αφορούν όλους. Αν η ΚΟΠ δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο τότε δεν είναι καθόλου εύκολο να συνεχιστεί η αγωνιστική δράση.

Autoremarketing

Bet on Alfa