ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗEίτε ΌΛΟΙ είτε ΚΑΝΕΝΑΣ κύριε Κούμα!

Eίτε ΌΛΟΙ είτε ΚΑΝΕΝΑΣ κύριε Κούμα!

Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται διάφορα κουφά όσον αφορά το σενάριο επανέναρξης του πρωταθλήματος, με πρώτο και καλύτερο ότι υπάρχουν σκέψεις για επανέναρξη των αγώνων που αφορούν μόνο το Α’ γκρουπ.  Αυτό δεν προνοείται σε καμιά παράγραφο του καταστατικού της ΚΟΠ, και αν γίνει αποδεκτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα δημιουργήσει ομάδες και ποδοσφαιριστές δύο ταχυτήτων σε ένα πλήρως τάχα και καλά επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Bet on Alfa

Οι ομάδες που θα κληθούν να αγωνιστούν θα επιφορτωθούν επιπλέον έξοδα σε σχέση με αυτές που δεν θα αγωνιστούν, ενώ κάποιες άλλες θα έχουν την ευχαίρια και τον χρόνο για  ένα άνετο προγραμματισμό.

Επίσης οι ποδοσφαιριστές των ομάδων που δεν θα αγωνιστούν θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να ξεκινήσουν κανονικά την προετοιμασία τους σε σχέση με αυτούς που οι ομάδες τους θα έχουν επίσημες υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του Ιούλη.

Ως εκ τούτου όποια σκέψη γίνεται για επανέναρξη μόνο του Α’ γκρουπ πέραν από ΠΑΡΑΝΟΜΗ, είναι και ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ.  Είτε ΌΛΟΙ είτε κανένας κύριου της ΚΟΠ… Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα και τα παίρνουμε βερεσέ!

Autoremarketing

Bet on Alfa