ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠάμε μόνο για πρωτάθλημα του χρόνου!

Πάμε μόνο για πρωτάθλημα του χρόνου!

Δεν χρειάζονται και τεράστιες αναλύσεις για να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα. “Πάμε μόνο για πρωτάθλημα του χρόνου”… αυτή η φράση του Στάυρου Παπασταύρου στη ψεσινή συνέντευξη τα λέει όλα από μόνη της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιτέλους μπαίνει στην τροχιά που της προστάζει η ιστορία της. Εκείνη που τη θέλει να είναι μονίμως υποχρεωμένη να τα διεκδικεί όλα.

Bet on Alfa

Από τις αρχές της χρονιάς που μας πέρασε η διοίκηση Παπασταύρου είχε θέσει τον πήχη πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ δουλεύουν για να τεθεί στόχος πρωταθλήματος από τη σεζόν 20-21. Αυτό είναι πλέον εφικτό γεγονός, αποδεικνύοντας ότι η φέτος έγινε εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα.

Υπάρχει ο επιθυμητός κορμός παικτών και με μερικές προσθαφαιρέσεις, προβλέπεται η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί πανίσχυρη του χρόνου. “Θέλουμε να κάνουμε κάποιες μεταγραφές που να μας ανεβάσουν επίπεδο. Σίγουρα το μπάτζετ δεν μπορεί να ξεφύγει. Δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα πάμε Τσάμπιονς Λιγκ και θα φορτωθούμε λεφτά. Θα κάνουμε υπερβάσεις αν χρειαστεί αλλά σε λογικά πλαίσια. Δεν νομίζω να μειωθεί το μπάτζετ. Οι περισσότεροι παίκτες που έχουμε σήμερα θα παραμείνουν”. Παρά το κλίμα ευφορίας που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ομάδα, ο Πρόεδρος παραμένει προσγειωμένος καθώς δεν θέλει να γίνουν ριψοκίνδυνα ανοίγματα. Πολύ σωστά αναγνωρίζει πως Τσάμπιονς Λιγκ και πρωταθλητισμός, μαζί με τον κορμό, χρειάζονται κάποιες υπερβάσεις αλλά σε σημείο που είναι διαχειρίσιμες και σε αυτό τον τομέα εδώ και δύο χρόνια φάνηκε πως η διοίκηση Παπασταύρου παίρνει άριστα.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa