ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ πιθανή αλλαγή στα προκριματικά... αυξάνει τις ελπίδες στο...

Η πιθανή αλλαγή στα προκριματικά… αυξάνει τις ελπίδες στο όνειρο! (Όλες οι λεπτομέρειες)

Η OMONOIA θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και έχει όλο το χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα για να κάνει την υπέρβαση. Όπως είπε και ο Πρόεδρος, θα γίνουν κάποιες υπερβάσεις οικονομικά για ενίσχυση χωρίς σίγουρα να μειωθεί καθόλου ο προυπολογισμός. Οι πιθανές αλλαγές στα προκριματικά λόγω πανδημίας, αυξάνουν επίσης τις όποιες ελπίδες.

Bet on Alfa

Η είσοδος στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ είναι ένας δρόμος δύσβατος. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ μην λες ποτέ. Ιδιαίτερα αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να κτίσει κάτι μεγάλο βασισμένο στη εξαιρετική δουλειά της σεζόν που μας πέρασε, τότε ναι υπάρχουν ελπίδες. Είναι όμως και κάποιες συγκυρίες που μπορούν να λειτουργήσουν υποβοηθητικά.

Το πιο πιθανό σενάριο φέρνει την ΟΜΟΝΟΙΑ να ξεκινάει στο δεύτερο προκριματικό (εφόσον ολοκληρωθεί το προηγούμενο Τσάμπιονς Λιγκ) στην κατηγορία των αδυνάτων και θα έχει να δώσει δύο παιχνίδια μέχρι το “μαξιλαράκι” των playoffs. Από τη μία είναι να υπάρξει μία καλή κλήρωση και από την άλλη είναι εφόσν ισχύσουν τα σενάρια που επεξεργάζεται η ΟΥΕΦΑ. Αυτά που φέρουν τα προκριματικά να παικτούν σε ένα αγώνα και σε ουδέτερο γήπεδο. 90 λεπτά μια πρόκριση. Σίγουρα αυτό είναι υπερ του αδύνατου που στην προκειμένη θα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Και στην περίπτωση που κουνηθεί σεντόνι (playoffs) τότε ήδη η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι στους ομίλους του Europa League! Πιθανή είσοδος στα γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, σημαίνει αυτομάτως 15,25 εκατ. ευρώ ως μπόνους, με βάση τα περσινά δεδομένα! Σε αυτά προστίθενται ασφαλώς και 1,14 εκατ. ευρώ από τις προκρίσεις σε τρεις προκριματικούς γύρους (1ος: 280.000, 2ος: 380.000 ευρώ, 3ος: 480.000), όπως επίσης και άλλα πολλά έσοδα. Στη φάση των ομίλων, για κάθε νίκη οι ομάδες παίρνουν 2,7 εκατ. ευρώ και σε περίπτωση ισοπαλίας μοιράζονται 900.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε πως σε περίπτωση αποκλεισμού από τον 1ο έως τον 3ο προκριματικό, υπάρχει και η δεύτερη ευκαιρία καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa