ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕνταση στη Μπαρτσελόνα: Οι παίκτες έπιασαν τον Σετιέν στ'...

Ενταση στη Μπαρτσελόνα: Οι παίκτες έπιασαν τον Σετιέν στ’ αποδυτήρια και ζητούσαν εξηγήσεις!

Δεν εξελίσσονται καλά τα πράγματα τόσο για την Μπαρτσελόνα, όσο και για τον προπονητή της, Κίκε Σετιέν, ο οποίος φαίνεται πως χάνει την εμπιστοσύνη των παικτών.

Bet on Alfa

Έντονη δυσαρέσκεια, επικρατεί στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Θέλτα 2-2. Οι «μπλαουγκράνα» όχι μόνο δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αλλά είδαν και την Ρεάλ να επικρατεί της Εσπανιόλ με 1-0 και να ξεφεύγει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο τέλος της αναμέτρησης με την Θέλτα, ακολούθησε μια συζήτηση στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, μεταξύ των παικτών και του προπονητή, Κίκε Σετιέν. Οι ποδοσφαιριστές κατηγόρησαν τον Ισπανό τεχνικό, για κάποιες από τις τακτικές αποφάσεις που πήρε κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και για μερικές από τις αλλαγές που έκανε εναντίον της Θέλτα, όπως ο Αρτούρ και ο Γκριεζμάν.

Η συζήτηση κράτησε για αρκετά λεπτά, όπως αναφέρει η Marca και φαίνεται πως το κλίμα στην Μπαρτσελόνα, δεν είναι και το καλύτερο για τη συνέχεια. Οι παίκτες δεν συμφωνούν με κάποιες από τις μεθόδους του προπονητή και αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι αν συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο, δεν θα κερδίσουν τίτλους.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa