ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ"Κλειδώνει" Σλοβενία... κορωνοϊού επιτρέποντος!

“Κλειδώνει” Σλοβενία… κορωνοϊού επιτρέποντος!

Είναι γνωστή εδώ και καιρό η επιθυμία του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, όπως το βασικό στάδιο προετοιμασίας να γίνει σε προπονητικό κέντρο του εξωτερικού. Στο τραπέζι έπεσαν αρκετές ιδέες, όμως η Σλοβενία φαίνεται να είναι η χώρα που “κλειδώνει”, κορωνοϊού επιτρέποντος. 

Bet on Alfa

Μελετάει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια η ομάδα μας στο κεφάλαιο προετοιμασίας στο εξωτερικό, καθώς από τη μία πρέπει να εξασφαλιστεί η ασφάλεια όλης της ομάδας από την άποψη της πανδημίας και από την άλλη να αξίζει τον κόπο η μετάβαση στο εξωτερικό και αυτό θα το ορίσουν τα φιλικά τα οποία θα προγραμματιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν διευθετηθεί τρία φιλικά με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Λεπτομέρειες για το προπονητικό κέντρο επακριβώς δεν δόθηκαν πέραν από το γεγονός ότι πρόκειται για κέντρο που χρησιμοποιούν και πολλές εθνικές ομάδες.

Αν τελικώς θα μεταβεί η ομάδα στο εξωτερικό, αυτό θα γίνει κατά τις 18 Ιουλίου, όμως μέχρι την τελευταία στιγμή όλα θα είναι ρευστά με την ομάδα μας να παρακολουθεί τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa