ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠροετοιμασία και προγραμματισμός τύπου Premier League

Προετοιμασία και προγραμματισμός τύπου Premier League

Σε πρωινό μας άρθρο είχαμε αναφέρει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος υπάρχει περίπτωση να δώσει ακόμη και 56 παιχνίδια σε μία σεζόν. Αριθμός που ίσως να είναι η πρώτη φορά που θα υπάρξει ομάδα Κυπριακή τόσα σε μία σεζόν. Τέτοιο φαινόμενο βλέπουμε πολύ πιο συχνά στην Premier League. Ο Χέννιγκ Μπεργκ που έζησε σαν παίκτης της Μάντσεστερ αυτούς τους ρυθμούς, ενώ ταυτόχρονα και ως προπονητής της Λέγκια είχε τέτοιο απαιτητικό πρόγραμμα γνωρίζει πως από τώρα θα πρέπει να φροντίσει η ομάδα να είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει.

Bet on Alfa

Αρχικά ο προγραμματισμός θα πρέπει να κινηθεί σε απόκτηση παικτών που θα αυξήσουν σε τόσο βαθμό ποιοτικά το βάθος ούτως ώστε να μπορούν να βγαίνουν σχεδόν δύο ενδεκάδες ισάξιες. Όσο κλασικό και επαναλαμβανόμενο, η έκφραση δύο παίκτες σε κάθε θέση ταιριάζει γάντι.

Σε δεύτερο στάδιο η ομάδα θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα στον τομέα φυσικής κατάστασης για να μειωθεί τόσο το ρίσκο τραυματισμών αλλά ταυτόχρονα να μπορούν οι παίκτες να αγωνίζονται σε τόσο ψηλές εντάσεις σε απαιτητικά παιχνίδια τόσο πρωταθλήματος όσο και Ευρώπης.

Autoremarketing

Bet on Alfa