ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο δεύτερο προπονητικό παιχνίδι και ο φορ που δεν...

Το δεύτερο προπονητικό παιχνίδι και ο φορ που δεν αργεί…

Για αύριο έχει οριστεί το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Άρη στο κοινοτικό γήπεδο της Κυπερούντας στις 18:00. Ταυτόχρονα με το δυνατό πρόγραμμα υψηλών εντάσεων για δεύτερη εβδομάδα στην Κυπερούντα, η ομάδα προγραμματισμού τρέχει για να καλύψει τα κενά και τις εκκρεμότητες.

Bet on Alfa

Πλησιάζουμε στο τέλος και της δεύτερης εβδομάδας προετοιμασίας στην Κυπερούντα, με τον κύκλο προετοιμασίας επί Κυπριακού εδάφους να κλείνει με δεύτερο προπονητικό παιχνίδι, όπως θέλει ο Μπεργκ να λέει αυτά τα παιχνίδια που εμείς ονομάζουμε φιλικά. Αναμένουμε και πάλι πολλές δοκιμές και αλλαγές από τον Μπεργκ. Ευελπιστούμε επίσης να έχουμε την ευκαιρία ξανά ζωντανής θέασης του από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ταυτόχρονα σε πυρετώδεις διαδικασίες βρίσκεται η ομάδα προγραμματισμού για να καλύψει τα κενά και τις εκκρεμότητες του ρόστερ. Πρώτη προτεραιότητα ο φορ που μπορούμε να πούμε πως δεν αργεί. Δευτέρα η ομάδα αναχωρεί για Σλοβενία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και ο φορ που θα επιλεγεί σίγουρα θα βρεθεί εκεί το συντομότερο για να ενσωματωθεί με το σύνολο. Τα ονόματα που γράφονται από εκεί και από δω είμαστε βέβαιοι πως πόρω απέχουν από τα πλάνα της ομάδας. Ταυτόχρονα με το φορ, η ομάδα προγραμματισμού παρακολουθεί και τις εξελίξει με Ακιντόλα και Ουζόχο ευελπιστώντας σε αίσιο τέλος.

Autoremarketing

Bet on Alfa