ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝτούρις για αντικατάσταση και όχι για αλλαγή σχεδιασμού

Ντούρις για αντικατάσταση και όχι για αλλαγή σχεδιασμού

Ο 32χρονος  Σλοβάκος επιθετικός Μίχαλ Ντούρις που έλυσε το συμβόλαιο του με την Ανόρθωση είναι ένα βήμα πριν το “Ηλίας Πούλλος”. Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο επιθετικό κουτιού με καλή ευχέρεια στο σκοράρισμα. Δεν είναι μυστικό πως το φλερτ με τον Σλοβάκο ήταν και απόρροια της επιθυμίας Ματ για αποχώρηση εδώ και καιρό. Από αυτή τη συνθήκη, βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα πως η περίπτωση Ντούρις πρόκειται για απλή αντικατάσταση του Άγγλου φορ με το σχεδιασμό για απόκτηση ενός ακόμη ποιοτικού ενδεκαδάτου φορ να  μην αλλάζει.

Bet on Alfa

Η αποκάλυψη του ΟΜΟΝΟΙΑ24 χθες για το ενδιαφέρον Μίχαλ Ντούρις από την ΟΜΟΝΟΙΑ έφερε ποικίλα σχόλια από τον κόσμο θετικά και αρνητικά. Η ουσία είναι πως ο Σλοβάκος σαφώς και έχει την ποιότητα να δώσει λύσεις, όμως ταυτόχρονα η ομάδα προγραμματισμού ψάχνει το μπαμ με φορ έτοιμο για Ευρώπη και Πρωτάθλημα.

Την ίδια στιγμή μαζί με το φορ στα σκαριά είναι άλλες τρεις προσθήκες, μία για τη μεσαία γραμμή, μία για το δεξί άκρο της άμυνας και ακραίος επιθετικός εφόσον τελικά το σήριαλ Ακιντόλα δεν τελειώσει θετικά.

Autoremarketing

Bet on Alfa