ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑς μη μεγαλοποιούμε τα δεδομένα... Από εμάς θα εξαρτηθεί...

Ας μη μεγαλοποιούμε τα δεδομένα… Από εμάς θα εξαρτηθεί η πρόκριση!

Η επάνοδος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η επιστροφή της στα Ευρωπαικά σαλόνια μετά από τρία χρόνια, είναι δεδομένα που συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον από πλευράς αρθρογραφίας και προσοχής του φίλαθλου κοινού. Λογικό είναι και η κάθε εξέλιξη που αφορά την Ευρωπαική πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ακολουθείται και από πλούσια και ποικίλα δημοσιεύματα. Το βλέπουμε και με τη μεταγραφική παραφιλολογία. Τα ονόματα που γράφτηκαν να ενδιαφέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι όσα γράφτηκαν για όλους τους υπόλοιπους μαζί.

Bet on Alfa

Κάνουμε την πιο πάνω εισαγωγή καθώς από χθες που έγινε η κλήρωση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ βλέπουμε να γράφονται και να μεγαλοποιούνται κάποια πράγματα που κυριολεκτικά το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν άσκοπες συζητήσεις και ατυχές κλίμα πανικού. Γι αυτό θεωρούμε  πως είναι οφέλημο να βάλουμε τα πράγματα στον τόπο τους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες κληρώθηκε ίσως με την πιο δύσκολη αντίπαλο από τις τρεις πιθανές. ΌΜΩΣ δεν παύει η διαφορά ποιότητας και εμπειρίας να είναι τεράστια επίσης, από αυτή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τι και αν έχει πολυεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη, τι και αν μέσα σε 3 χρόνια ζωής είναι πρωταγωνίστρια στο Αρμένικο πρωτάθλημα… Είναι αυτά δεδομένα που μπορούν να  αλλάξουν το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν και παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί; Πρακτικά υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει πως αυτή η ομάδα από πλευράς στελέχωσης είναι καλύτερη από την ΟΜΟΝΟΙΑ;;; Αν είναι δυνατόν… Ψες ακόμη η Αραράτ έχασε το Σούπερ Καπ από την FK Noah που δεν είναι ομάδα πολυεκατομμυριούχου.

Είναι κρίμα να δημιουργείται ακόμη και απο ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ αυτή η μίζερη νοοτροπία να τα μεγαλοποιούμε όλα. Είτε η Αραράτ ήταν είτε η Φλοριάνα Μάλτας, όταν είσαι το φαβορί ένα πράγμα χρειάζεται! Να είσαι σοβαρός και υποψιασμένος χωρίς να υποτιμάς τον ΟΠΟΙΟΝ αντίπαλο. Με αυτά τα δεδομένα η πρόκριση στο Β’ προκριματικό εξαρτάται αποκλειστικά από την ετοιμότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ένα παιχνίδι χωρίς κόσμο σε ουδέτερη έδρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πολύ επαγγελματικά και με μεγάλη εμπειρία, μπορεί με σοβαρότητα να μπει στο γήπεδο  και να καθαρίσει από νωρίς.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa