ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤεστάρει ενδεκάδα Ευρώπης

Τεστάρει ενδεκάδα Ευρώπης

Ως πρόβα τζενεράλε χαρακτηρίζεται το σημερινό φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Δόξα, που θα γίνει στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 18:45. Είναι το τελευταίο φιλικό τεστ πριν το παιχνίδι με την Αραράτ στην Αρμενία. Ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται να χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα την ενδεκάδα που προορίζει στο πρώτο επίσημο ματς.

Bet on Alfa

Ο Μπεργκ έδειξε και πέρσι ότι, δεν είναι από τους προπονητές που κρύβεται, έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και δεν ασχολείται ιδιαίτερα εάν ο αντίπαλος θα έχει τα μάτια του επικεντρωμένα στο πως θα παίξει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό που απασχολεί περισσότερο τον Νορβηγό προπονητή είναι, τι κάνει η δική του ομάδα. Να εφαρμόσουν οι παίκτες  του αυτά που ζητά και δουλεύουν στις προπονήσεις.

Σήμερα, λοιπόν, είναι το τελευταίο τεστ πριν το πρώτο επίσημο ματς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάζεται έτοιμη για την εποχή και αποφασισμένη να πάει στο Ερεβάν και να φέρει την πρόκριση. Είναι ανώτερη και απομένει να το επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης, ώστε οι ποδοσφαιριστές που θα έλθουν να είναι τουλάχιστον σε θέση να βοηθήσουν στον επόμενο γύρο.

Autoremarketing

Bet on Alfa