ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈνας Πρόεδρος... ασπίδα και δόρυ!

Ένας Πρόεδρος… ασπίδα και δόρυ!

Μπορεί να βρισκόμαστε στην παραμονή του μεγάλου αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα όμως μετά και από την ψεσινή συνέντευξη του Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σταύρου Παπασταύρου στην εκπομπή Total Green, θα ήταν παράλειψη να μην κάνουμε ένα σχόλιο για όσα ακούσαμε…

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει Πρόεδρο που βγαίνει μπροστά ως ασπίδα και δόρυ ταυτόχρονα για την ομάδα. Κυρίως όμως έχουμε μία διοίκηση “ανοικτό βιβλίο” και αυτό είναι που κάνει και την ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον πανίσχυρη και πλήρως απεξαρτητοποιημένη από το Κυπριακό Κατεστημένο. Ο κ. Παπασταύρου είναι εκείνη η επαναστατική φιγούρα που είχε ανάγκη το Κυπριακό Ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια, αλλά και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το έχει καταλάβει πλέον για τα καλά πως για να έχει ουσία η οικοδόμηση της μεγάλης ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα πρέπει να γίνεται παράλληλα με τη μάχη κάθαρσης του στάβλου του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και όσους έχουν λερωμένες τις φωλιές τους.

Μία διοίκηση που δια στόματος του Προέδρου της δεν διστάζει να ανοίξει τα χαρτιά της και να κατηγορήσει ανοικτά συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις, είναι η καλύτερη απόδειξη της καθαρότητας του λόγου και της υγείας που εκπέμπει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Τόσα χρόνια τα οικονομικά βάρη της ομάδας μας είχαν στήσει στον τοίχο και μας πετροβολούσαν με κάθε τρόπο (ΚΟΠ, διαιτησία, μάνατζερς κ.α) . Η χαμένη μας περηφάνεια επέστρεψε και μπορούμε πλέον να βαδίζουμε ελπιδοφόρα για το μέλλον! Με τις χιλιάδες του ΛΑΟΥ δίπλα στην ομάδα και με μία διοίκηση πρώτη στη μάχη, η Βασίλισσα επιστρέφει!

Autoremarketing

Bet on Alfa