ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤρελαίνει κόσμο η αρμάδα (κάθε ηλικίας) του ΜΠΕΡΓΚ!

Τρελαίνει κόσμο η αρμάδα (κάθε ηλικίας) του ΜΠΕΡΓΚ!

«Είναι τρελός ο Νορβηγός…», το σύνθημα του Πράσινου Λαού με αποδέκτη τον ΧΕΝΙΝΓΚ ΜΠΕΡΓΚ. Τον προφέσορα, τον στρατηγό, τον άνθρωπο που κέρδισε νωρίς θέση στην καρδιά του κάθε οπαδού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο 51χρονος προπονητής δημιούργησε ομάδα μοντέλο! Όποιοι κι αν αγωνίζονται, το σύνολο δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι. Ομάδα με αρχή και τέλος. Ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και παλεύει για να το πάρει, έχοντας πλάνο.

Bet on Alfa

Η αρμάδα του στρατηγού ΜΠΕΡΓΚ τρελαίνει κόσμο. Έχει κερδίσει την εκτίμηση των οπαδών της αλλά και των αντιπάλων, των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει απλό ποδόσφαιρο, με υπομονή. Όταν θα πρέπει να αναπτύξει ταχύτητα θα το κάνει, όταν θα πρέπει να ρίξει ταχύτητα και πάλι θα το κάνει. Αυτή είναι η ομάδα του ΜΠΕΡΓΚ, του ανθρώπου που ήλθε το περασμένο καλοκαίρι για να καθοδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε επιτυχίες. Το πέτυχε με την πρώτη! Και συνεχώς την αναπτύσσει, όπως λέει σχεδόν πάντα μετά από κάθε παιχνίδι, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

Ο Νορβηγός προπονητής έδειξε με την ενδεκάδα που παρουσίασε χθες ότι, πιστεύει σε όλους τους ποδοσφαιριστές όποιας ηλικίας κι αν είναι από την στιγμή που είναι μέρος του ρόστερ. Παράλληλα, «φώναξε» πως, πιστεύει σε πρόκριση επί του Ολυμπιακού και θέλησε να ξεκουράσει τις βασικές επιλογές του, να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα στον Πειραιά και να μεταφέρουν την υπόθεση πρόκριση στο ΓΣΠ στις 29 Σεπτεμβρίου. Ναι, ο ΜΠΕΡΓΚ το πιστεύει και το μετέδωσε στους παίκτες του, πλέον το πιστεύει και ο Πράσινος Λαός! Αυτό θα πει νοοτροπία νικητή, νοοτροπία μεγάλης ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα «χτυπήσει» πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν θα πετύχει τον στόχο της ή όχι θα το γνωρίζουμε σε οκτώ μέρες. Αυτό που έχει σημασία και μετρά για τους οπαδούς της είναι ότι δείχνει αποφασισμένη να το πετύχει. Αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει ο Λαός της!

Autoremarketing

Bet on Alfa