ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠαρέ με μαζί σου στο πιο όμορφο όνειρο...

Παρέ με μαζί σου στο πιο όμορφο όνειρο…

23 Σεπτεμβρίου 2020…Η ημέρα που ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ κάθε ηλικίας ονειρεύοταν έχει φτάσει! Η ΟΜΟΝΟΙΑ κουνάει το σεντόνι του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το πειρατικό του Μπέργκ συνεχίζει το όμορφο ταξίδι του και χωρίς κανένα ίχνος άγχους θα παραταχθεί απόψε στο στάδιο “Καραϊσκάκη” για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πλήρως τις δυσκολίες του παιχνίδιου και το μέγεθος της ομάδας που έχουμε απέναντι μας. Ειδικά αυτή την χρονική περίοδο και προερχόμενη από μια χρονιά που χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη στην σύγχρονη ιστορία της.

Bet on Alfa

Παρόλα αυτά είμαστε βέβαιοι πως τα παλληκάρια του Μπέργκ θα τα δώσουν όλα. Με πείσμα, σωστή νοοτροπία, πάθος και θέληση θα παλέψουν για να αφήσουν ανοικτό το κεφάλαιο πρόκριση για την ερχόμενη εβδομάδα στο Γ.Σ.Π.Εκεί που όλα μπορούν να συμβούν και όλα είναι πιθανά. Ο Νορβηγός προπονητής της ομάδας μας αναμένεται να παρατάξει την ίδια περίπου εντεκάδα με αυτήν που είδαμε την προηγούμενη Τετάρτη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, με 1-2 θέσεις να παίζονται. Παρόλα αυτά θεωρούμε ανούσιο να ασχοληθούμε αυτή την στιγμή με σχήματα, τακτικές και προβλέψεις εντεκάδας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ απόψε ταξιδεύει στα αστέρια! Και θέλουμε να απολάυσουμε αυτό το ταξίδι, για το πιο όμορφο όνειρο, που δεν είναι άλλο από την είσοδο στους ομίλους του Champions League! Πάρε μας μαζί σου αγαπουλλά μας!

Autoremarketing

Bet on Alfa