ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓια ΟΜΟΝΟΙΑ 5ο τεστ και ο Ολυμπιακός από το...

Για ΟΜΟΝΟΙΑ 5ο τεστ και ο Ολυμπιακός από το Σάββατο χωρίς τεστ;;; ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ

Μπορεί το πρωτόκολλο της ΟΥΕΦΑ να προνοεί πως η φιλοξενούμενη ομάδα είναι υποχρεωμένη για τεστ μόνο 72 ώρες πριν το παιχνίδι και η γηπεδούχος 48 ώρες, όμως στην περίπτωση του αυριανού ματς είναι πολλές οι ιδιαιτερότητες που δημιούργησε η εμφάνιση κρουσμάτων και ως εκ τούτου είναι αδιανόητο να παραμείνει ως έχει η οδηγία και για τις δύο ομάδες. Ήδη είμαστε στην αναμονή για τελική απόφαση από ΟΥΕΦΑ εάν θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να περάσει και σήμερα από έλεγχο. Αν γίνει αυτό θα είναι ο 5ος έλεγχος για την ομάδα μας… 

Bet on Alfa

Την ίδια στιγμή θεωρούμε πως είναι αδιανόητο από τη στιγμή που βρέθηκαν 2 κρούσματα σε παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό μόλις την περασμένη Τετάρτη να θεωρείται ασφαλές ο Ολυμπιακός να κατέλθει στο γήπεδο αύριο με το τελευταίο τεστ αυτό του Σαββάτου. Θεωρούμε πως η ΟΥΕΦΑ θα πρέπει να προχωρήσει ΆΜΕΣΑ σήμερα σε τεστ και στους παίκτες του Ολυμπιακού. Τρανή απόδειξη αυτής της αναγκαιότητας είναι το γεγονός πως μετά από 3 τεστ αρνητικά του παίκτη μας, μόλις χθες Κυριακή βρέθηκε θετικός.

Είναι σε όλους γνωστό πως ο χρόνος επώασης του ιού είναι οι 15 ημέρες και έτσι πολύ πιθανόν ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν την περασμένη Τετάρτη, να υπάρχουν κρούσματα λόγω επαφής εντός γηπέδου με τα άλλα δύο θετικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρώτιστο μέλημα είναι η υγεία και κανείς δεν θέλει σίγουρα να εξελιχθεί ένα παιχνίδι των playoffs του Τσάμπιονς Λιγκ σε ωρολογιακή βόμβα κορωνοϊού.

Autoremarketing

Bet on Alfa