ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦοβέρα καμιά, ζήσε το όνειρό σου!

Φοβέρα καμιά, ζήσε το όνειρό σου!


Είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ, είσαι η καλύτερη και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα όποιος κι αν είναι απέναντί σου. Τι κι αν το 2-0 του πρώτου αγώνα έχρισε φαβορί τον αντίπαλό σου, τι κι αν «χτυπήθηκες» από τον κορωνοϊό και έχασες δύο βασικούς παίκτες σου, φοβέρα καμιά. ΟΜΟΝΟΙΑ, ζήσε το όνειρό σου!
Καθοριστικό το αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο ΓΣΠ. Κρίνεται η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, παίζονται πολλά εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα, είναι ύψιστης σημασίας για την ιστορία και την περηφάνια της μεγαλύτερης ομάδας στην Κύπρο. Ο ΛΑΟΣ σου ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι σίγουρος ότι θα δώσεις τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, όπως είπε χθες και ο Μπεργκ, για να διεκδικήσεις τις πιθανότητες πρόκρισης. Αυτό προστάζει η ιστορία σου!

Bet on Alfa

Ο στόχος των ομίλων επιτεύχθηκε από τον προηγούμενο γύρο. Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να κερδίσει πολλά εάν θέσει νοκ άουτ τον Ολυμπιακό και έχει να χάσει πολύ πιο λίγα εάν δεν το πετύχει. Οπόταν, ο Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του θα επιδιώξουν την καλύτερη δυνατή παρουσία, να το απολαύσουν κι ας μην έχει αυτή την ευκαιρία ο κόσμος της ομάδας. Θα το κάνει από την τηλεόραση, θα αποθεώσει τους παίκτες με την πρώτη ευκαιρία όπως έκανε στο ματς με την ΑΕΚ για την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα.

Απόψε, λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ραντεβού με την ιστορία, με τα αστέρια! Πάμε δυνατά… ΟΜΟΝΟΙΑ μπορείς, μπορείς να προκριθείς!

Autoremarketing

Bet on Alfa