ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤαραπουλούζης: "Προτεραιότητα το πρωτάθλημα! Θα παλέψουμε τα πρώτα δύο...

Ταραπουλούζης: “Προτεραιότητα το πρωτάθλημα! Θα παλέψουμε τα πρώτα δύο ματς του Γιουρόπα”

Δείτε τις δηλώσεις του υπεύθυνου σκάουτινγκ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σίμου Ταραπουλούζη στην εκπομπή Total Green:

Bet on Alfa

“Για να έρθει ένας παίκτης πρέπει να συμφωνήσουμε, εγώ ο Νεόφυτος Λάρκου και ο Μπεργκ. Αν δεν συμφωνήσουμε δεν θα έρθει. Έτσι θα είναι δύσκολο να αποτύχουμε. Το μειώσαμε το ποσοστό αποτυχίας”

“Πέρυσι κάναμε 14 μεταγραφές. Φέτος είχαμε πέντε θέσεις για ενίσχυση”

“Οι παίκτες πρέπει να έχουν εμπειρία πρωταθλητισμού και να αντέχουν την πίεση. Είναι πολλοί παράγοντες και πολλές παραμέτροι”

“Τα αποδυτήρια μας είναι εξαιρετικά. Στις άσχημες στιγμές δίνουν βοήθειες οι παίκτες ο ένας στον άλλο”

“Μετά το παιχνίδι με την Λέγκια παίκτες επανήλθαν και ήθελαν να έρθουν. Ήταν αργά όμως. Αυτοί οι παίκτες μας είχαν πει αρχικά ότι θέλουν χρόνο. Πέρυσι άκουγαν Ομόνοια και μόνο το ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα ήθελαν. Έχουμε καταφέρει να επαναφέρουμε την Ομόνοια…”

“Θα παλέψουμε τα δύο πρώτα ματς στο Γιουρόπα και θα δούμε”

“Η προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα”

“Φέτος έγινε προϋπολογισμός ότι δεν θα μπούμε στην Ευρώπη”

“Ο Μπεργκ ζει έντονα τα ματς. Δεν του αρέσει να χάνει. Έντονη προσωπικότητα. Ανταλάζουμε συμβουλές. Είμαι πάντα δίπλα του. Αυτός έχει τον τελευταίο λόγο. Θα ήθελες να ζήσεις ένα αγώνα μαζί του. Είναι απαιτητικός άνθρωπος. Προσπαθεί να βρει κίνητρα για τους παίκτες. Είναι πολλοί ανθρώποι που δουλεύουν καθημερινά για την Ομόνοια”

“Έχουμε ξεκινήσει σχεδιασμό για τον Γενάρη. Πρώτα παρακολουθούμε την Κύπρο. Ο Ράινερ είναι υπεύθυνος για την εγχώρια αγορά. Έχουμε τους παίκτες που δεν τους φέραμε τώρα, που τους παρακολουθούμε ακόμα”

“Εξαιρετική συνεργασία μας με τον Νεόφυτο Λάρκου. Έχουμε γίνει φίλοι. Είναι δύσκολος και απαιτητικός άνθρωπος. Δεν αφήνει να γίνουν λάθη”

“Έχουμε αποδείξει ότι δίνουμε ευκαιρίες στους μικρούς. Θέλουμε να είναι η πρώτη επιλογή των μικρών η Ομόνοια”

“Ο κόσμος μας δίνει μεγάλη βοήθεια στο γήπεδο. Νιώθουμε την βοήθεια τους. Εμείς θα υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε την δουλειά μας”

Autoremarketing

Bet on Alfa