ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΒγαίνεις κερδισμένος όταν η απειρία σε πληρώνει με το...

Βγαίνεις κερδισμένος όταν η απειρία σε πληρώνει με το χειρότερο νόμισμα…

Όταν έγινε το μεγάλο βήμα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο Μπεργκ είχε πει στις δηλώσεις του ότι είμαστε ακόμη σε διαδικασίας ανάπτυξης… Μπορεί να το προσπεράσαμε όλοι αυτό μέσα στα πελάγη ευτυχίας που βρισκόμασταν αλλά δυστυχώς ήρθε και η ημέρα που πληρώσαμε αυτή την απειρία μας σε παιχνίδια μεγάλων απαιτήσεων με το χειρότερο νόμισμα.

Bet on Alfa

Μάλιστα το πληρώσαμε στο τελευταίο λεπτό, στο καλύτερο Ευρωπαικό μας παιχνίδι φετός… Μεγάλες ομάδες = μεγάλα παιχνίδια = μεγάλες απαιτήσεις… Το ενδιάμεσο διάστημα όμως αυτού του τρίπτυχου είναι ένας δρόμος σκληρός και γεμάτος εμπόδια.

Κοιτάζοντας το πρόσφατο παρελθόν, φύγαμε από το γήπεδο σήμερα με ένα χαμόγελο πως όταν μπορώ να κοντράρω στα ίσα τέτοιες ομάδες σημαίνει πως κάτι πολύ καλό γίνεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό είναι και το πλέον σημαντικό. Η απογοήτευση του να βλέπεις ένα παιχνίδι δικό σου να φεύγει από τα χέρια σου στις πολύ μικρές λεπτομέρειες είναι δεδομένη.

Αυτή η απογοήτευση όμως μπορεί να μετατραπεί και στο καλύτερο εφαλτήριο ωρίμανσης μίας ομάδας που έχει τα φόντα και το μέλλον για μεγάλα πράματα. Η λέξη τύχη ουδέποτε δεν συνόδευε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην ιστορία της και μπορεί αυτό να ήταν και για καλό. Χρειαζόταν σήμερα και αυτή η ρημάδα η τύχη τόσο στις τέσσερις κλασικές μπροστά στην εστία του αντιπάλου όσο και στην τελευταία φάση του αγώνα. Δεν την είχαμε και ίσως να είναι και καλύτερα. Διότι με την τύχη κλέβεις ένα παιχνίδι αλλά μπορεί να κρύψεις και την αδυναμία σου πίσω από ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει πως όλο και μεγαλώνει. Χρειαζόμαστε αυτά τα ματς… Είναι τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μαθήματα και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει το πλεονέκτημα να συμμετέχει σε αυτά. Μπορεί να μην είναι φέτος η χρονιά της για περαιτέρω διάκριση στο θεσμό, θα είναι όμως η επόμενη και η μεθεπόμενη.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κατήφια και η εσωστρέφεια όμως! Περηφάνεια και αμέτρητες ώρες δουλειάς πάνω σε κάθε επιπλέον βήμα που κάνεις. Όταν είσαι σε αυτό το επίπεδο για πρώτη φορά, δεν είσαι χαμένος ακόμα και στην ήττα. Είσαι ΜΟΝΟ κερδισμένος, αν ενσκήψεις στις αδυναμίες και τις εξαφανίσεις… Υπάρχει το υλικό, υπάρχουν οι ειδικοί στην ομάδα με πρωτεργάτη τον Μπεργκ και ως εκ τούτου και τα θεμέλια για μία ποδοσφαιρική εποχή για την ΟΜΟΝΟΙΑ πολύ ελπιδοφόρα…

Κλείνουμε με ένα στιγμιότυπο στο τέλος που λίγοι είδαμε ΟΜΩΣ είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη πως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έχουμε το κεφάλι ψηλά… Ο Κούσουλος που μπήκε μέσα για ορισμένα δευτερόλεπτα μετά το δεύτερο γκολ της PSV, πριν φύγει από το γήπεδο κτύπησε με δύναμη τρεις φορές τη γροθιά του στο Τριφύλλι στο στήθος. Τέτοια λιοντάρια είναι σήμερα στην ΟΜΟΝΟΙΑ!Τη στιγμή που το κεφάλι σκύβει από απογοήτευση ταυτόχρονα τα μάτια βγάζουν φωτιές και δεν δέχονται η μοίρα τους να είναι σκυφτή. Σήμερα χάσαμε τρεις βαθμούς στον Ευρωπαικό όμιλο… Κερδίσαμε όμως περισσότερα! Στο χέρι μας είναι λοιπόν η επόμενη φορά στο γήπεδο να είναι η ημέρα που θα περάσουμε σαν θεριά να καθαρίσουμε ότι βρεθεί μπροστά μας! Με σύναιση, δουλειά και πίστη στις δυνάμεις μας.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa