ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜε αποτέλεσμα στο Μάντσεστερ γράφει… άλλη ιστορία στον όμιλο

Με αποτέλεσμα στο Μάντσεστερ γράφει… άλλη ιστορία στον όμιλο

Να πάρει οτιδήποτε θετικό από μια θεωρητικά… χαμένη βραδιά θέλει ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει στην Αγγλία τη Μάντσεστερ Σίτι (3/11, 22:00).

Bet on Alfa

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να παλέψουν κόντρα στο αδιαφιλονίκητο φαβορί του ομίλου, που ξεκίνησε σοβαρά τη διοργάνωση και «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την Πόρτο (3-1) και τη Μαρσέιγ (3-0) στα πρώτα δύο παιχνίδια του γκρουπ.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου ισόβαθμος με την Πόρτο, είναι δυνατά στη διεκδίκηση της πρόκρισης και έχει ως πρώτο ζητούμενο μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Αν όλο αυτό συνοδευτεί και από ένα αποτέλεσμα στο αποψινό ματς, τότε θα μιλάμε για την απόλυτη επιτυχία.

Βέβαια, για να επιτευχθεί αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να περιορίσουν την επιθετικότητα των πολιτών που παραδοσιακά σκοράρουν αρκετά γκολ στα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια τους. Ακραίο το σενάριο να μη σκοράρει η Σίτι.

Το πιο θετικό από όλα για τους Πρωταθλητές Ελλάδας είναι ότι για τους «πολίτες» ακολουθεί το ντέρμπι με την Λίβερπουλ την Κυριακή -για την Πρέμιερ Λιγκ-, με ότι αυτό συνεπάγεται (έχει ανακοινωθεί ροτέισον από τον Γκουαρδιόλα). Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά το περίφημο 2-5 που είχε υποστεί η Σίτι από την Λέστερ στις 20 Σεπτεμβρίου δεν έχει ηττηθεί ξανά σε Αγγλία και Ευρώπη, ενώ η τελευταία ομάδα που την σταμάτησε ήταν η Γουεστ Χαμ (1-1).

Για τον Ολυμπιακό η επιστροφή του Καμαρά έρχεται τη καλύτερη στιγμή, σε ένα ματς που αναμένεται να… καταπιεί πολλά χιλιόμετρα στην μεσαία γραμμή. Ταυτόχρονα, ο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του στο 2-0 επί του Απόλλωνα, πράγμα που αναμένεται να φανεί χρήσιμο απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα. Ανάσες πήρε κι ο Ελ Αραμπί, τον οποίο βρίσκουμε σε super ενισχυμένη απόδοση για Anytime Scorer.

Συμπερασματικά, ο Ολυμπιακός έχει ως μοναδικό στόχο να περιορίσει την πολυτάλαντη Σίτι και να ελέγξει όσο μπορεί το τέμπο του αγώνα. Αν του δοθεί η ευκαιρία, γιατί όχι να κυνηγήσει την ισοπαλία ή ακόμα και τη νίκη, που θα τον βοηθήσει να γράψει ιστορία στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ;
Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa