ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗNα γυρίσουμε σελίδα και να βάλουμε τέλος στην στοχοποίηση...

Nα γυρίσουμε σελίδα και να βάλουμε τέλος στην στοχοποίηση ποδοσφαιριστών

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξεκάθαρο πως στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με ΕΝΠ και Ολυμπιακό,  δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και γι’ αυτό μάζεψε μόλις 1 από τους 6 διαθέσιμους βαθμούς.

Bet on Alfa

Κάνοντας μια ανασκόπηση των δύο συγκεκριμένων παιχνιδιών μπορούμε να εξάγουμε το συμπέρασμα ότι κάτι δεν πήγε καλά στην συνολική λειτουργία της ομάδας. Με πιο απλά λόγια δεν θεωρούμε ότι έφταιξε ο ένας ή ο άλλος ποδοσφαιριστής από αυτούς που αγωνίστηκαν, αλλά η ευθύνη είναι συνολική.

Ως εκ τούτου καλούμε και τον κόσμο της ομάδας μας να σταματήσει τις συζητήσεις που σκοπό έχουν να στοχοποιήσουν τον ένα ή τον άλλο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Άλλωστε ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας μας με δηλώσεις του μετά τα δύο παιχνίδια ξεκαθάρισε πως η ευθύνη είναι συλλογική και ότι όλοι μαζί θα ψάξουμε να βρούμε τις λύσεις για να επανέλθει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον δρόμο των επιτυχιών.

Ας γυρίσουμε λοιπόν σελίδα και ας επικεντρωθούμε στον αγώνα της Πέμπτης με την Γρανάδα, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League εκεί και όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να αποδείξει πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

Autoremarketing

Bet on Alfa