ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠλεονέκτημα σε σχέση με την πλειοψηφία, η σταθερότητα στον...

Πλεονέκτημα σε σχέση με την πλειοψηφία, η σταθερότητα στον πάγκο

Ένα περίεργο στατιστικό φέτος λέει πως κατά μέσο όρο σε κάθε αγωνιστική απολύεται και ένας προπονητής ομάδας πρώτης κατηγορίας στην Κύπρο.

Bet on Alfa

Αν αναλογιστούμε πως μέχρι σήμερα απολύθηκαν 10 προπονητές πρώτης κατηγορίας, τότε το πιο πάνω στατιστικό επαληθεύεται πλήρως.

Είναι μειοψηφία οι ομάδες πρώτης κατηγορίας που διατήρησαν τον προπονητή τους. Ιδιαίτερα από τις ομάδες της πρώτης 6άδας, μόνο η Ανόρθωση, η ΑΕΛ και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν από την αρχή της σεζόν τον ίδιο προπονητή, ενώ από τις υπόλοιπες μόνο η Καρμιώτισσα άφησε το Χρύση Μιχαήλ.

Ο Μπεργκ καθώς και όλο το τεχνικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πλέον γνωρίζουν και το Κυπριακό Ποδόσφαιρο και την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι μεγάλο το δείγμα που έχουν απέναντι τους και έτσι το θεωρούμε πλεονέκτημα έναντι της όποιας προσαρμογής χρειάζονται οι νέοι προπονητές των ομάδων που άλλαξαν τεχνική ηγεσία. Αν το συμψηφίσουμε αυτό, με το γεγονός πως ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του “κατέχουν” το αντικείμενο, τότε θεωρούμε πως τα όποια στραβοπατήματα του πρώτου γύρου θα διορθωθούν άμεσα και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κοιτάζει μόνο κορυφή

Autoremarketing

Bet on Alfa